Negativ og positiv

Jeg tok jo både hurtigtesten og den vanlige testen da jeg var på testsenteret om tirsdag. Hurtigtesten fikk jeg svar på etter få timer, og den var negativ. Svaret på den vanlige testen kom i går ettermiddag, og den var jaggu også negativ. Hurra! Ikke at jeg hadde forventet noe annet, jeg har jo ikke hatt snev av symptomer i det hele tatt. Eileif er dermed ferdig med sin avklaringskarantene, men jeg sitter i karantene til og med lørdag, i tilfelle det skulle dukke opp symptomer til og med dag 10 etter at jeg var i nærheten av den smittede. Og det er helt greit. Jeg er jo på jobb selv om jeg er hjemme, og jeg gjør alt jeg får gjort hjemmefra. Noe må bare vente til uka, da er det vinterferie og jeg er nesten helt alene på begge jobbene.

Litt positivitet må man alltid ha i hverdagen, uansett om man er i karantene eller ikke. Og at Nairo er årsaken til mye positivitet er det ingen tvil om. Se for eksempel på denne skjønne gutten som passer på tennisballen sin selv når han er i ferd med å sovne:

<3

Vi har fått litt snø i det siste, og i dag har det begynt å regne. Så vi benyttet muligheten til å herje litt i snøen før den forsvinner helt. Bare her i hagen, mer enn nok plass å boltre seg på her. Jeg laget årets snømann:

Eller vi kanskje bare skal si snø-E.T.?

Nairo fikk sin elskede uteball med seg:

Og Eileif skal IKKE få lov til å ta den ballen, altså!

Prøvde meg på en familieselfie, Nairo var litt uheldig med resultatet:

Stakkars, han gikk på trynet akkurat idet jeg tok bildet… Det gikk helt fint med han altså, så det er lov å le, og det er også lov å ikke skjønne hva som er opp og ned på han 😀

2 Comments

 • boerboelheidi

  Dere har vinterferie til uken ja, her må vi vente en uke til. Skal jobbe uansett, så har egentlig ikke så mye å si 🙂
  Vi har veldig lite snø, har ikke kommet noe særlig tidligere heller. Men nå er vi snart i mars.. da kommer det ofte mye snø 😣
  Fin familieselfie da 😁

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har jo teknisk sett ikke vinterferie, men jeg tar meg (som vanlig) et par dager ferie.
   Værmeldingen sier plussgrader i en uke fremover, så jeg tror ikke det blir så mye mer snø her nede heller. Og det er helt greit 😀
   *ler* Fin og fin :p