Nesten bare hjemmehelg

I går trengte jeg 3 cachefunn, men jeg gadd rett og slett ikke å dra ut og ta en haug eller gå en tur. Siden jeg måtte innom Gårdsbutiken, fant jeg ut at jeg kunne dra til Krokstrand og ta de 3 lettest tilgjengelige lab’ene i Lisas labrunde der. Som sagt, så gjort, og første stopp var fra et gammelt steinbrudd:

Jeg gikk kjapt bort mot neste stopp, og på veien gikk jeg forbi verden søteste bibliotek:

Så satt jeg meg i bilen og kjørte til dagens siste stopp, og dermed var de 3 funnene jeg trengte i boks.

Kjørte så til Gårdsbutiken og fikk kjøpt Omega3 olje til Nairo. Etter at han røytet av seg all underull og litt dekkpels i vinter, måtte jeg bare prøve noe. Startet med et pulver jeg kjøpte på Musti, og det fungerte helt strålende. Men så åpnet grensene, og jeg vil jo støtte favoritthundebutikken min, så da ble det olje istedenfor, noe som også fungerer helt glimrende. Han er kjempefin i pelsen!

Resten av gårsdagen gikk med til litt husarbeid og sløvings.

I dag har vært en sløv og effektiv dag, hvordan jeg nå klarer å få til den kombinasjonen 😆 For halvannen uke siden kjøpte vi ny overmadrass til senga mi. Den har ligget og brettet seg ut siden da, og når jeg i dag skulle skifte på senga, hjalp Eileif meg med å snu eksisterende madrasser og legge på den nye. Gleder meg til å legge meg i kveld!

Vi har også fått tatt en skikkelig opprydning i to av overskapene på kjøkkenet. Kastet en hel del, lagt noe til salg/donasjon, og vasket skapene og systematisert innholdet. Det ene fører gjerne det andre med seg, så nå er jeg gira på å ta resten av overskapene også! Men det er høyt under taket, skapene går helt opp til taket, og jeg tør ikke stå oppe på benken uten å ha Eileif der, så jeg får bare vente til vi er hjemme samtidig igjen. Og forresten: kjøkkensprayen til Klar er noe av det beste jeg har brukt på fett, anbefales!

Og så må jeg jo bare ta med et bevis på at det er vår og at det grønnes ute:

Heggen blomstrer snart, og det er fine striper på jordet. Temperaturen holder seg under 20, og jeg er strålende fornøyd!

Lørdag om en uke blir en innholdsrik, morsom og koselig dag, så da får jeg masse å fortelle om om en uke 😉

6 Comments

  • Kjersti

   Tove: Absolutt! Ett eller annet sted i bloggen har jeg bilde av såing på 17. mai med flagget på traktoren. Så de er tidligere ute i år enn det året 🙂

 • boerboelheidi

  Tror dere er kommet litt lenger med våren enn vi her oppe 🤔 Her snødde det i går 😂
  Har vært inne i slik bibliotek jeg også, og et par lignende. Morsomme ideer 😀
  Det er så godt å få ryddet litt slik, men her skjer det som oftest noe rart en stund etter rydding, plutselig er det nesten lite fullt og “uryddig” igjen 😜

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har fått et par snap’er fra Tromsø-traktene i dag, de er i gang med sin syvende vinter etter jul. Det skal visstnok være ni vintre etter jul før det blir vår der oppe. Stemmer det hos dere også, kanskje? 🤣
   Jeg har sett et par kasser som fungerer som både cache og bibliotek, men jeg kan ikke huske å ha sett noe sånt som dette før. Veldig artig!
   Åh, så godt å høre at det er sånn hos flere enn meg! 🤪 Jeg har nok noen gener som tenderer mot hamstring, men i det siste har jeg klart å skru av følelser for en del totalt unødvendige ting. Det må jeg dra nytte av før det forsvinner 😉

   • boerboelheidi

    I såfall håper jeg vi har hatt ni! Snøen la seg ikke her, heldigvis. Men vi har flere ganger gått i snøvær på tur 17. mai. Og det har snødd i juni her, ikke bare en gang. Men bor man i en fjellbygd får man vel bare ta med det som ikke er så positivt også.
    “Vi” har en slik en nede i Ringebu, passende sted for en “boks” 😁

    • Kjersti

     Heidi: Har snødd i mai her nede før også, men jeg håper ikke det skjer igjen 😉
     Veldig passende! 😂