Puh…

Jeg bobler over av bloggelyst for tiden. Jeg har lyst til å skrive, jeg har lyst til å dele, jeg har lyst til å vise bilder. Men, som dere sikkert har skjønt, siden det er over 2 uker siden forrige blogginnlegg, så skjer det null og niks og ingenting som er verdt å blogge om.

Jeg har fremdeles såpass med smerter etter operasjonene at jeg ikke begir meg ut på noen skikkelige turer. Har kontrolltime hos tannlegen om halvannen uke, så da får jeg forhåpentligvis et svar på hvorfor det fortsatt gjør vondt. Men, jeg fikk for første gang i år gått en tur på over 5 km sist helg. Det gikk bedre enn fryktet, men verre enn jeg håpte. Turområdet var dog av det kjedelige slaget, derfor ikke et eneste bilde.

I tillegg har jeg hatt smerter i hofte/lår i en måneds tid. Jeg kan ikke huske at jeg har slått meg eller gjort noe annet som skulle gitt sånne smerter, så da blir det en legetime om også halvannen uke for å se om vi kan finne ut av det også.

Bloggen har også gitt meg litt hodebry. Jeg ble ikke helt fortrolig med temaet med det store headerbildet, og jeg klarte ikke å få det mindre siden temaet krevde stort bilde. Så jeg har brukt noen timer på å gå gjennom temaer, og har nå kommet frem til dette. Fikk en feilmelding i dette, men fikk hjelp av en venn av en venn, og nå ser det bra ut, ihvertfall herfra. Så jeg blir glad for alle tilbakemeldinger fra dere, både positivt og negativt.

Jeg vet ikke om dere savner meg når det er stille fra meg så lenge, men jeg savner ihvertfall dere. Så nå skal jeg (igjen!) prøve å bli flinkere til å SE hverdagen og fortelle dere om den. For, når jeg tenker meg om, så skjer det jo noe hver eneste dag som det er verdt å blogge om, jeg må bare SE det!

12 Comments

 • Eva

  Samma här, har också lust att skriva.
  Men det händer ingenting….som är värt att skriva om.
  Du får krya på dig och så får vi hoppas att det blir lite vår….som vi kan rapportera om ?

  • Kjersti

   Eva: Vi må bli flinkere til å se de små tingene, tror jeg. Jeg må ihvertfall bli flinkere til det, og ikke minst å klare å skrive om det.
   Takk! Hos naboen blomstrer både krokus og snøklokker, men jeg kan liksom ikke gå og ta bilder i hennes hage 😉 Men jeg ser det begynner å komme litt her også, er nok noen påskeliljer og krokus 🙂

   • Eva

    Fotograferade hasselblomman härom dagen, den är väldigt liten…..blev ändå ingen text….I dag är det ändå sol….kanske det kommer någon inspiration av det ?

    • Kjersti

     Eva: Jeg så det bildet, men det var jo nesten umulig å se hvor liten den er, siden det ikke var noe å sammenligne med. Fint med sol, men det er jo iskaldt allikevel på grunn av vinden! Brrr!!!

 • boerboelheidi

  Huff da, at du skal ha så sterke smerter så lenge 🙁 Håper det bare er slik nå, så det gir seg snart.
  Helt sikkert noe som skjer som du kan skrive om, jeg synes ofte det er like greit å lese om de små hverdagslige tingene, så da skriver jeg om de også 😛 Og selvsagt kan du gå til naboen å ta bilder av blomstene i hagen hennes, sannsynligvis blir hun så forbauset at hun ikke tenker på å spørre hva du driver med 😉 Og da har du ihvertfall noe å skrive om, og bilder å legge ut 😀
  Her er bare vått, vått, vått. Kom snø.. og så regn, og litt mer regn. Plusser man på “litt” vind, så har jeg vel fått med været vårt.
  Så lenge å vente på legetime, håper de finner ut av det, kjedelig å ha det slik så lenge uten å vite hva og hvorfor.
  Syntes det ble et fint team på bloggen, og ser ikke noe galt eller rart noe sted nå ihvertfall 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Jeg skal ikke påstå at det er sterke smerter, men det er smerter nok til at jeg fortsatt må ta smertestillende. Så det skal bli greit å få sjekket det.
   Det er helt klart noe jeg kan skrive om nesten hver dag, jeg er bare ikke noe flink til å legge merke til det. Så jeg må endre litt tankegang. *ler* Tror jeg står over blomstene til naboen og venter på mine egne, selv om jeg ikke har snøklokker 😉
   Det har vært veldig variabelt her også, noen dager med skikkelig vårvær, så har det blitt høststorm.
   Legetimen bestilte jeg i går, så halvannen uke er ikke lang ventetid. Jeg har gått en måneds tid og ventet på at det skulle gå over av seg selv.
   Takk! Godt å høre 🙂

   • boerboelheidi

    Jeg hadde håpet det jeg skrev sto “her” enda, men neida. Nå skrev jeg det meste på meldingen, så gjenstår bare å trykke send her ?

    • Kjersti

     Heidi: Men nå funket det ihvertfall, så da hjalp den rettingen jeg gjorde. Tusen takk for hjelpen! <3

 • Tove

  Smaken er så forskjellig og kan ikke diskuteres. men syns siden din ser veldig ryddig og fin ut. Liker toppen med menylinjen. Men jeg liker ikke helt bildedelen. Som sagt, smak kan ikke diskuteres. Vet ikke helt om det er bildet eller at det er den tekstboksen som forstyrrer bildet jeg ikke liker. Men uansett en fin blogg 🙂

  Håper virkelig at du snart blir helt bra igjen. Trist at du skal ha det vond og så lenge.

  Ja, jeg har helt klart savnet bloggingen din. Men kjenner igjen problemet med å ikke ha noe å skrive om. Man skulle helt klart vært flinkere til å skrive om småting. men jeg har også en laaaang vei fra hodet til pc. Har skrevet mange blogginnlegg jeg – som bare er skrevet i hodet, men ikke på pc’n. F.eks om veiarbeid-skilting der det ikke er noe veiarbeid! Er ikke mange som har lest de nei 😉

  • Kjersti

   Tove: Takk for tilbakemelding, både ris og ros! Setter stor pris på både det positive og negative. Det er ikke umulig at jeg bytter headerbildet etterhvert, jeg pleier jo å gjøre det med ujevne mellomrom, kanskje jeg finner noe som faller mer i smak.
   Takk skal du ha. Ja, nå er jeg lei.
   Så koselig å høre, det setter jeg også pris på! Jeg har også en haug med blogginnlegg i hodet, men om de noen sinne blir publisert, nei det er en helt annen sak 😉 *ler* Kan ikke huske noe blogginnlegg hos deg om veiarbeid uten veiarbeid, nei 😉

 • Tove

  Bildedelen blir for øvrig bedre og bedre for hver gang jeg ser på det 🙂 Tror kanskje det har noe med at jeg ser dårlig og vil ha store bilder 😉

  • Kjersti

   Tove: Så hyggelig at du du venner deg til det 🙂 Joda, jeg liker også litt større headerbilder, men jeg synes det var litt moro med noe litt annerledes 🙂