Regnværscaching i Sarpsborg

Her blir feriedagene utnyttet til det fulle, så siden jeg “trengte” 8 funn på dagens dato, dro jeg likegodt en tur til Sarpsborg i høstværet. Skikkelig vind og regn, men det skulle ikke stoppe meg.

Målet var Ravneberget fort, og jeg startet med lab-runden. Alle punktene gikk kjapt og greit, og jeg søkte ly under tak hver gang det var mulig:

Jeg fikk meg en liten runde på fortet på grunn av lab-runden, og benyttet muligheten til å knipse noen bilder:

Alltid spennende med sånne steder, det er nok å se på selv om området ikke er så stort.

Det lille som var her, var godt bevart:

Kul dør:

Lab-runden ble avsluttet med tilhørende bonus. Så dro jeg til en tradisjonell, hvor jeg endte med å lete i 15-20 minutter. Fant den til slutt, og den var ikke vanskelig, så jeg skylder på at regnet gjorde det vanskelig å se 🤪

Siste stopp ble en multi. Det var ikke noen grei parkering der, men jeg tok sjansen på at det gikk fint å stå i 5-10 minutter. Multien var heldigvis lett, og jeg fikk en fin liten gåtur på denne skogsveien:

Og etter det funnet var jeg søkk våt, så det var bare å dra hjem. Men jeg fikk de 8 funnene jeg trengte; 5 lab’er, 1 mystery, 1 tradisjonell og 1 multi, og det var godt å få brukt noen timer av en feriedag til å cache litt 🥰