Sjette feriedag: caching og husarbeid

Fire feriedager i forrige uke. Så helg, og jeg husker ikke hva jeg gjorde om helgen. Ikke noe som helst. Helt sikkert husarbeid. Og så var det helt sikkert noen småturer med Nairo, for selv om det ikke er kjempevarmt, så er det for varmt for å legge ut på lengre turer med han. Virker som om han plages mer av varmen i år, kan være noe fordi vi ikke har gitt han årets bad ennå, og at underulla derfor sitter igjen.

Jobb om mandag. Fikk unna en hel haug, og dro så opp til “den nye” skolen vi skal være på fra høsten. Den ene jobben min flytter midlertidig til en nedlagt skole siden det skal bygges ny skole der den gamle står. Ønsker du mer informasjon om dette, anbefaler jeg å sjekke hjemmesiden til kommunen, eller tegne +abonnement hos Halden arbeiderblad. Et sirkus uten like.

I går ble det en massiv tur til miljøstasjonen med 15 årganger Hundesport. Bort med de, inn med fine bokser i hylla Hundesportene sto i. Mer gammelt ræl skal med tiden kastes, forhåpentligvis gjør det at vi kan få flere ting i bokser og dermed bort fra gulvet. Tur med Nairo, mer husarbeid.

I dag måtte jeg bare ut en tur. Overførte 10-12 cacher i Tanum-området til GPS’en, lot Nairo være hjemme i varmen, og kjørte avgårde. Hadde ikke sjekket på forhånd om noen av cachene fikk meg videre i Mystery at the Museum, ville bare få noen funn.

Første stopp var Kynne älv. En søt liten bro over et lite fossefall:

Cachen ble funnet uten GPS, så enkel var den 🙂

Så var det Stenvalvbron vid Grimmeland, en veldig fin bro:

Her gikk jeg i samme fella som flere skriver i loggene sine, men når jeg først fant ut av blemma, var cachen veldig enkel og grei.

Neste stopp var Tanum Teleport:

Man føler seg rimelig liten når man står ved disse parabolene, se bare på bilene på bildet over.

Så stoppet jeg ved Vitlycke museum. Her vet jeg at vi har funnet en cache for mange år siden, men det var en tradisjonell der nå som jeg ikke har tittet etter før. Nå valgte jeg helt sikkert ikke den beste dagen å se etter denne, for det var stappfullt med folk der. Men med litt tålmodighet og litt is i magen, fikk jeg logget den også.

Tanums kyrka har jeg ikke logget før:

Her stolte jeg på magefølelsen og fant cachen, men måtte bruke et hjelpemiddel jeg fant for å få tak i den.

Siste stopp var Luringen, og cachen er heldigvis ikke så lur som navnet tilsier 🙂

6 nye smilefjes i dag, og utrolig nok var det ledetråder til Mystery at the Museum på 4 av de, så da mangler jeg bare 2 for å få suvenir nummer 2.

Vel hjemme igjen ble det mer husarbeid (men nå er jeg ferdig med det for ferien, altså!) og tur med Nairo. Det er varmt her i dag også, men det blåste heldigvis litt, så det ble ikke uutholdelig for han.

I morgen får vi besøk, så forhåpentligvis får jeg masse å blogge om mot slutten av uka 😀

2 Comments

 • Tove

  Gamle steinbroer er vakre og imponerende.
  Håper dere får fullklaff med været denne gangen som dere får besøk. Koselig blir det nok uansett 🙂 Fortsatt god ferie.

  Jeg har forstått dette med suvenirer nå og følger litt med på det, men tar det som kommer av seg selv.

  • Kjersti

   Tove: Helt klart! Det ligger ekstremt mye jobb bak de.
   Det håper vi også. Ser ut som det vil ligge på 22-23 grader, mer skyet i morgen. Takk! Det samme til deg 🙂
   Jeg tror nok det er fullt mulig å klare det uten å gå inn for det, så sant man tar minst 55 cacher i løpet av perioden.