Sopp- og hundetur

Nairo og jeg dro i dag på besøk til Katharina for å gå en tur i skogen og se etter sopp samtidig som hundene fikk herjet litt sammen. Nairo prøvde å be pent om ikke jentene kunne komme bort til han:

1 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneSå langt i høst har jeg kun funnet tre bittesmå kantareller. Katharina tok oss med til et av hennes faste kantarellsteder, og selv om det var mindre der enn det visstnok pleier å være, så var det mer der enn jeg har sett noe annet sted i år. Og det var god størrelse på soppen også:

2 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneDet var umulig å få tatt noe fint bilde av alle tre hundene. Derfor legger jeg ut et bilde som er det totalt motsatte av fint, nemlig morsomt :p Det ser her ut som om Muffy svever i lufta med Nairos forlabber rundt seg. Nairo ser vettaskremt ut, og Muffy har tatt frem krokodillegapet og sier ifra at hun ikke vil ha noe av lukting i rompa :p Sally har som vanlig inntatt rollen som politi og står i forgrunnen og kjefter på “bråkmakerne”:

3 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneMen tro meg, alle tre både kan være og er veldig vakre! Her er Muffy-jenta:

4 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneOg Sally-jenta:

5 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneOg urokråka mi:

6 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneDet er mye sopp i skogen som jeg ikke har noen peiling på hva er. Dette er vel en fluesopp, og uansett hvor giftig den er så er det ikke til å komme unna at det er en vakker sopp som gjør mye ut av seg:

7 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneDet ble mer skravling da vi kom hjem til Katharina, men til slutt måtte jeg komme meg hjemover. Og da jeg hadde åpnet dørene for å pakke inn i bilen var det ei som tydeligvis ville være med meg hjem! Og det hadde ikke vært meg imot <3

8 070914 Sopptur sammen Katharina og hundeneTusen takk for noen kjempekoselige timer, Katharina! Vi bor så nært hverandre at dette burde vi gjøre oftere 🙂 Og Nairo har sovet siden vi kom hjem, og han var også sulten som bare dét 😉

6 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg ser det er en del sopp rundt omkring når jeg går tur, men jeg har ikke peiling på sopp, hadde ikke plukket om jeg hadde hatt peiling heller 🙂
  Kantareller tror jeg forøvrig ikke jeg har sett her, den vokser sikkert bare på utvalgte steder 😉

  Var flotte hunder i skogen hos dere 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har heller ikke peiling på sopp, kun kantarell og piggsopp. Men i dag fikk jeg med noen steinsopp hjem takket være Katharina. Mamma kommer til å bli veldig glad i morgen når hun får alt sammen 🙂
   Det er flotte hunder uansett hvilken skog disse hundene oppholder seg i 😉

 • Fia

  Härliga Bilder 😉 Ja jag hade ju inga att visa på bloggen alls, så det fick bli blommor som vanligt.
  Tack så jättemycket för idag! kul att ses, underbart i skogen, och jag och hundarna är slitna, men Muffy var lika ohungrig som vanligt 😛

  • Kjersti

   Katharina: Bare å si ifra hvilke bilder du vil ha, så kan jeg sende deg på mail 🙂
   Nairo slukte maten i dag, noe som er helt unormalt til han å være! Og han sover fremdeles 😉

 • Tove

  Fine bilder som vanlig. Ingen tvil om at det er noen vakre hunder!

  Så grønt det er i skogen på bildene.

  Koselig med litt selskap på tur for både to- og firbeinte.

  • Kjersti

   Tove: Nei, de er skjønne alle tre!
   Det var en veldig grønn skog, en åpen skog med mye mose. Herlig å gå i sånt terreng!
   Ja, absolutt, og det sliter ut Nairo på en helt annen måte enn om vi går alene.