Uinnholdsrik dag

Det er ikke så ofte jeg kan si at jeg ikke har gjort noe som helst i løpet av en dag. Og jeg kan egentlig ikke si det i dag heller, for jeg har faktisk sittet på stumpen. Men om det kan karakteriseres som å “gjøre noe”, er jeg heller usikker på. Men noe har jeg faktisk gjort, jeg har vært ute og tatt noen bilder! Nei, det er ikke stort å skryte av, jeg skal innrømme det, men da slipper ihvertfall dette innlegget å være bildeløst, og det er jo alltid positivt 😉

Ett eller annet er på vei opp i blomsterbedet, jeg tror det er påskeliljer.

Og så var jeg jo i tillegg så redd for at krokusen min hadde avgått ved døden, men det kommer faktisk opp en etter en her. De hvite var først ute, nå er det de lilla som har kommet.

Og så har vi faktisk vært ute og gått “tur” i dag. Nairo trenger jo ikke turer, han trenger nye inntrykk og opplevelser. Og da bestemte vi oss for å gå en runde jeg aldri har gått før, til tross for at jeg har bodd her i over 5 år. Noen få titalls meter nord for huset går en traktorvei mellom to jorder og ned mot en gård. Så fulgte vi bekken østover og ned til den private grusveien som leder til en annen gård. Fulgte så denne veien vestover og tilbake til hovedveien, før vi tuslet hjem igjen. Jeg glemte selvsagt å ta med meg kameraet, teite meg tenkte bare ikke over det. Men det var uansett interessant å se huset vårt fra et helt nytt perspektiv, og Nairo koste seg dønn ihjel i langline. Tok et bilde når vi kom hjem, slik at dere ser hvor vi gikk. Vi kom altså fra høyre og gikk mot venstre:

Og nei, jeg forventer ikke at noen skal bli imponerte over mine tegne-på-bilder-ferdigheter 😉

På den gården dere skimter bak heggen bor et par som også er venner med min forlover C. Jeg har på de årene jeg har bodd her såvidt snakket med mannen i huset, men har bare hilst på madammen i huset. Pussig nok kom hun i ettermiddag gående forbi her med sin hund, og vi fikk oss en koselig prat mens hundene fikk hilset. Det vil si…Nairo gjorde sitt for å overfalle og å gjøre obskøne bevegelser en valp egentlig ikke skal kunne, mens naboens Beagle-jente gjorde det hun kunne for å overse han.

Jaja, da skal jeg fortsette med min uinnholdsrike dag (og ja, jeg vet at det heter innholdsløs), før jeg skal back to work og på dag 9 av valpekurset i morgen.

Håper dere har hatt en fin helg!

Bildene kan også sees i denne mappen.

{minsignatur}