100 turdager i 2016

Jeg har blitt inspirert av flere på Instagram, og har bestemt meg for å forsøke å gjennomføre 100 turdager i 2016. Store, små, lange, korte, nært hjemme, langt borte, alt teller. Og da har jeg egentlig begynt året veldig bra.

Eventet om fredag ble årets første:

Og i går var Eileif, Nairo og jeg ute og gikk tur i samme området som eventet var på, vi fikk funnet et par cacher i tillegg:

Jeg vet jeg har en fordel siden Nairo jo selvsagt må ha turene sine, og geocachinga gjør det jo også litt lettere å gjennomføre. Jeg er allikevel litt usikker på om jeg kommer til å klare det, men det blir uansett moro å se hvor mange dager det faktisk blir.

Jeg sender herved utfordringen videre, men forutsetningen er at du skal gjøre det fordi du har lyst, hver eneste turdag skal være kos og de skal nytes, det skal ikke gjøres fordi du MÅ. Blir du med?

Edit: Bruk #100turdageri2016 hvis du er på Instagram, så kan vi titte på hverandres turbilder 🙂

26 Comments

  • Kjersti

   Lillian: Så moro at du blir med! Her i huset bytter vi på når det gjelder turgåing med Nairo, så jeg kommer til å telle med turene med han, ihvertfall en del av de 🙂

 • Torill

  Jeg er med! Godt i gang, jeg også: rakk en tur i Halden før jeg dro 1.januar. I går var jeg også ute en tur, og tenkte jeg skulle ut en tur etterpå også ?

  • Kjersti

   Torill: Så artig! Flink er du, en ordentlig god start har du fått også 🙂 Kos deg på tur!

  • Kjersti

   Siv Anita: Veldig bra! Moro at du også blir med, regner med at en del av turene dine blir Ranatraskenturer 🙂

   • Siv Anita

    Joda, det blir nok både Ranatraskenturer, Geocachingturer og andre turer vil jeg tro.
    Tok meg den frihet å stjele overskriften din og linke til deg og dette innlegget på min blogg. Håper det er greit 🙂

 • Tove

  Hmmm, dette betyr ut på tur nesten hver 3. dag eller 2 dager i uka. Ok 2 dager i uka høres jo ikke så ille ut. Det er jo bare å dra på tur lørdag og søndag det. Men jeg syns ikke turene med Barfi teller, dessuten så er det visst Per Even som har tatt over de. Så jeg sier lykke til, men nei takk for min egen del. Jeg er skrekkelig dårlig på slikt. Men jeg skal få til en del brukbare turer i løpet av året, det skal jeg! Gleder meg til å følge med på oppdateringene dine 🙂

  • Kjersti

   Tove: Du må huske at du også har en del fridager å ta av, pluss ferier. Er feriene jeg må satse på å få tatt en god del av turene på. Dessuten teller jeg med en del av de vanlige lufteturene med Nairo.
   Men jeg tenker nok at du kommer ganske nærme 100 selv om du ikke kommer til å telle de, for du er flink til å være ute 🙂

   • Tove

    Vi har i hvert fall begynt året bra med cacheturer de to første dagene av året. I dag har det derimot ikke blitt noe. Er det noe form for telling/notering?

    • Kjersti

     Tove: Da stiller vi likt, for selv om jeg ikke gikk spesielt mye på eventet, så var jeg 4 timer ute i friluft, og det synes jeg teller.
     Jeg teller bare for meg selv, jeg kommer sikkert til å nevne antall dager i oppdateringene her i bloggen, og kanskje også på Instagram. Jeg har føyd på litt tekst i blogginnlegget her, at hvis vi bruker #100turdageri2016 på Instagram, så kan vi se hverandres bilder ved å søke på den hashtaggen/emneknaggen.

     • Tove

      Det ble visst en liten tur i kveld og. Ny cache bare 0,5 km (luftlinje) da MÅtte vi ut på tur 😉 Da er det vel bare 97 turer igjen da 🙂

 • Team Høst

  Hei
  Denne utfordringen må vi jo være med på ☺ Da er vi jo godt i gang med eventet ditt på første nyttårsdag, tur ved isesjø på andre nyttårsdag og en liten tur i Råde i dag ☺ bare 97 turer igjen ☺ Hvem vet kanskje vår får en tur eller to sammen i 2016 ☺
  Godt cache år ønskes fra Team Høst

  • Kjersti

   Team Høst: Hei! Så moro at dere også blir med! Jupp, dere er godt i gang, 3 dager på tur av 3 mulige dager å ta av er jaggu 100 % uttelling 😀
   En tur eller to sammen høres ut som en god plan, det må jo gå an å få til!
   Godt cacheår til dere også 🙂

 • Arild

  Hei og takk for fine turbilder. Hvor ligger gapahuken ved grenseovergangen (bilde fra 2011)

  Hilsen Arild

  • Kjersti

   Arild: Takk for hyggelig kommentar 🙂 Har svart deg på eposten du også sendte, og svarer også her når jeg vet hvilken gapahuk du mener da jeg er litt usikker.

   • Kjersti

    Arild: Gapahuken ligger på Tysslingmoen, inn grusveien til høyre like før grenseovergangen på Berby 🙂 Har også svart deg på epost.

 • Hilde

  Jeg leste om utfordringen på Nøves blogg, og jeg blir også med. “Store, små, lange, korte”, det høres bra ut! Mvh. Hilde

  • Kjersti

   Hilde: Så moro! Jo flere vi er, jo mer moro er det også, selv om kanskje ikke så mange av oss går noen av disse turene sammen. Hovedsaken, synes jeg, er å tilbringe tid ute. Uansett om man går 500 meter fra bilen for å tenne bål og kose seg, eller man går kilometer på kilometer. Uansett om det er en liten tur i nærskogen, eller en stor tur over flere dager til en fjelltopp eller tre. Kos deg 🙂

 • Mette

  Artig tiltak! Jeg er med, 11 turdager så langt og 60 cacher. Mange fine turer på kalde januardager 🙂

  • Kjersti

   Mette: Så moro at du blir med! Og så flink du er, både til å komme deg ut og til å plukke cacher! Der er ikke jeg like ivrig gitt, ihvertfall ikke nå som det er så kaldt 🙂