Første del av ferien er over

Nå er jeg ferdig med ferien for denne gang. Har en uke ferie igjen før det braker løs, og akkurat denne uka er jeg helt alene på jobb. Selv om jeg er glad i kollegaene mine, så er det godt å sitte alene også 🙂

De to ferieukene jeg har hatt har vært innholdsrike på alle måter. Men feriefølelsen startet egentlig helgen for 5 uker siden, og så gikk det slag i slag hver helg frem til for en uke siden.

For 5 uker siden var det nemlig årets Grillkløverkveld. En, som vanlig, herlig kveld med skjønne venninner, nydelig mat og fantastisk utsikt:

1 180716 110616 GrillkløveretHelgen etterpå var det geocachingevent på Spåtind, og også vår 5 års bryllupsdag. En strålende helg med masse hyggelige mennesker, gode venner, flinke arrangører og en herlig fjelltur:

2 180716 180616 SpåtindFor 3 uker siden var det Mat- og Havnefestival i Halden, men den ble avlyst for min del da jeg av triste årsaker måtte til København. Det ble allikevel en koselig helg med masse inntrykk, nydelige mennesker og noen få severdigheter:

For to uker siden var endelig helgen da tre av oss Lapphundcachere klarte å møtes i Hallingdal for fjelltur. De to andre har i ettertid fullført runden vi egentlig skulle gått den helgen, og selv om jeg synes det er litt trist at jeg ikke orket, så er jeg så absolutt fornøyd med turen vi fikk til.

4 180716 030716 Tur til Hallingdal med Tove og NøveOg for en uke siden dro vi til gode venner i Skjåk. En fin helg med skravling, sightseeing og fjelltur:

5 180716 080716 Tur til SkjåkForegående uke ble brukt til husarbeid, hyttearbeid, totalt avslapping og noen fine småturer, og jeg tror det er sånn den siste ferieuka blir også. Skal bare jobbe litt til først 🙂

Hvordan har din ferie vært? Eller kanskje du har ferie akkurat nå? Fortell!

4 Comments

 • Heidi

  Det ser jo veldig bra ut ? Sikkert veldig greit å ha en uke med ferie etterpå også. Vi har jo knapt nok startet, men har igjen en uke til i høst en gang.
  Jeg liker slik litt av hvert, turer og reise er morsomt, men å daffe hjemme og gjøre som det faller en inn er veldig ferie og avslappende.

  • Kjersti

   Heidi: Ja, selv om det ble hektisk med aktiviteter 5 helger på rad, så sitter jeg igjen med en generell god følelse. Har fått opplevd og sett mye, har hatt to fine feriehelger sammen med Eileif (noe som er en sjeldenhet siden han alltid sommerjobber. Altså, vi har jo fine helger ellers også, men sjelden vi får dratt bort), har følt på nettopp det å ha ferie, og ikke bare sitte hjemme og sløve. Men jeg er helt enig, man skal ha litt av begge deler. For det er litt slitsomt å være på tur også 🙂
   Veldig glad for å få delt opp ferien. Jeg har i tillegg holdt av feriedager til romjula, og også noen få i høst så jeg kan ta en fridag når det trengs. For høsten er lang uten en eneste helligdag!

 • Tove

  Ser ut som du har hatt en fin sommer så langt. Jeg har gjort som deg, delt opp i 2+1 uke sommer ferie. I år er ferien helt uten planer, ja i hvert fall nesten. 2-3 dager skal vi til Røros for å se på spelet der. Jeg syns det er farlig godt bare å kunne daffe i vei og ta ting på sparket. Ferien min var jo i Japan i år.

  • Kjersti

   Tove: Ferien har absolutt vært fin i år, og selv de helgene det skjedde noe utenom ferieukene tar jeg som en del av ferien, så den kjennes mye lengre ut enn 2+1 uke. Hva som skjer i denne siste ferieuka er jeg ikke helt sikker på, bortsett fra at jeg må vaske klær og ta Nairo til veterinæren for svensketabletten. Så du kan trygt si at jeg ikke har noen planer 🙂
   En tur til Røros høres veldig bra ut! Jeg har vært der én gang, men det er vel sånn ca 25 år siden, så det er fint lite jeg husker, annet enn at jeg ikke klarte å få med hele fronten på kirken inklusive spiret i ett bilde 😉