Når det går bra hos veterinæren

Det er ikke til å stikke under en stol at man blir litt ekstra bekymret når det ser ut til å være noe galt med en eldre hund. Nairo er nå 12 1/2 år, og i det siste har han slikket seg masse i underlivet. Jeg har ikke klart å finne noe galt, så jeg har tenkt at det har vært en mani, og her om dagen tok vi på han tissebelte (eller hva det nå heter) for å få han til å slutte å slikke. Det funket som bare dét, men jeg synes han ynket seg litt når jeg klemte på magen hans for å justere beltet, og da ble jeg bekymret. Så i går ringte jeg veterinæren, og i dag dro Eileif dit med Nairo. Jeg satt på jobb og bekymret meg i bøtter og spann, og hadde telefonen innen rekkevidde, men jeg hørte ingenting fra Eileif, så da antok jeg at det ihvertfall ikke var noe alvorlig.

Kom hjem og ble møtt av både mann og hund, og det viser seg at Nairo har en forhudsbetennelse, så det er derfor han har slikket så mye. Så nå blir det skylling pluss en kort antibiotikakur, og så satser vi på at både problem og slikking forsvinner. Takk og pris for at det ikke var noe annet!

Veterinæren hadde i tillegg klemt og strukket og kjent alt hun kunne, og kunne ikke finne noe annet galt, og ikke at han ga uttrykk for vondt i magen, så da er det nok jeg som har feiltolket. Og det er jeg også veldig glad for! Faktisk hadde veterniæren sagt at han er i uforskammet god form med tanke på alder, og ingenting gjør meg mer glad!

Så sur blir Nairo av å måtte dra til veterinæren:

Han er nok litt ekstra sliten i dag, men det skulle da bare mangle. Hovedsaken er at det gikk bra hos veterinæren ❤️

4 Comments

  • Kjersti

   Nøve: Det er jeg sikker på også, en sånn infeksjon/betennelse er liksom helt greit 😊

 • boerboelheidi

  Så godt når det går bra hos veterinæren 😊
  Jeg synes det er greit å sjekke om man ikke tror alt er ok, da slipper man mye unødvendige tanker. Løper ikke til veterinæren for hver minste bagatell, man får jo litt erfaring etter hvert, og merker hva som er normalt eller ikke. Men noen ganger kan det være veldig greit å ta en telefon, og noen ganger trenger man ikke mer heller.

  • Kjersti

   Heidi: Ja, veldig deilig 🥰
   Han har slikket en stund, men siden jeg har trodd det har vært en mani denne gangen også, gadd jeg ikke å ringe. Jeg har jo ikke sett noe galt på han når jeg har tittet etter. Men når jeg trodde han hadde vondt i magen, da var jeg kjapp med å ringe, selv om jeg blir mer og mer redd for hver gang det er noe/jeg tror det er noe, fordi han jo ikke akkurat er ung lenger.