Etterskuddsbursdag med ekstraopplevelser og litt pusling hjemme

I går fylte minstesnuppa til C 3 år. Dessverre var ikke jeg hjemme før etter hun hadde lagt seg, så da tok jeg meg en tur opp i dag for å gratulerer med dagen og gi henne bursdagsgaven. Ble møtt av denne vakre karen:

Snipp Snapp er litt selektiv når det gjelder hvem som får kose han og når. Helst vil han at C skal kose han, og er hun i nærheten duger egentlig ingen andre. Men er jeg alene med han, er han kosete som bare det 🙂

Lille snuppa fikk en pakke å pakke opp i dag også, og hun var storfornøyd med stol til “babyen” 🙂

Lasse fikk springe løs mens jeg var der, og det er tydelig at han vil ha av seg vinterpelsen. Han brukte nemlig hekken til å klø seg 🙂

En liten tue med nydelig blåveis lyser opp:

I fjøset kommer det stadig nye tilskudd. Her en kalv født i går (hvis jeg ikke husker feil) og storoksen selv:

Vel hjemme igjen satt E igang med å skifte til sommerhjul i nydelig vårvær:

Nairo storkoser seg når han står ute i langlina. Han har hatt en forkjærlighet for tørre løv helt siden vi fikk han, og han fillerister de skikkelig. Det er derfor han ser splitter pine gal ut på neste bilde 🙂

Men han kan se ordentlig vakker ut også, se bare her:

Jeg har laget meg en to-do-liste over ting som helst bør gjøres i løpet av ferien. Jeg er bare redd for at presset på meg blir for stort hvis jeg forteller den til mange, så jeg velger å holde den for meg selv og heller avsløre når jeg har gjort noe på lista 🙂 Men jeg lover på tro og ære at jeg skal kose meg i påska også!

Bildene kan også sees i denne mappen.

Edit: Ja, jeg ser at overskriften legger seg over infoen på toppen, men jeg aner ikke hvordan jeg kan gjøre noe med det (uten å ha kortere overskrifter). Noen tips anyone?

{minsignatur}

4 Comments

 • Espen

  Får ikke noe feil med overskriften her hos meg. Alt ser da ryddig og pent ut. Bruker Firefox 4.0.

  • Kjersti

   Espen: Det er ikke noe feil med overskriften hvis du er inne på selve innlegget. Men hvis du går til forsiden av bloggen, ser du at overskriften kræsjer i toppteksten. Jeg bruker også FF 4.0.

 • Siv Anita

  Åh, så koselig det ser ut… blåveis og sommerdekk… lykke… og ennå en stund til det er vår tur! 😉

  Håper dere har en super påske og koser dere masse!!! *KLEM*

  • Kjersti

   Siv Anita: Det ER veldig koselig! 🙂 Og det skjer mer i hagen om dagen, så det blir nok fler innlegg av samme slag. Istedenfor å dra nordover på påskeferie, må dere jo dra sørover 😉

   Tusen takk, håper dere har det deilig også! Stor klem, gleder meg til å høre om turen deres!