Event i går, morgentur i dag

Forrige gang jeg var på et event, var mitt eget jubileumsevent 18. januar. Så kom korona, og alt som var planlagt ble avlyst. La det være sagt at jeg har ingen problemer med å ikke få dratt på noe så bagatellmessig (i den store sammenhengen) som et geocachingevent, men det var veldig deilig når det ble åpnet for eventer igjen. Derfor dro jeg hjemmefra noe før kl. 9 i går, med kurs for Solbergfoss i Askim. Hadde flere cacher på planen, men det ble bare 2 på vei opp, da var det 2 andre jeg stoppet ved, men som jeg ikke fant/ikke ønsket å lete godt nok etter.

Da hadde jeg brukt såpass med tid at jeg dro rett til eventet, og for en fin eventplass!

Noen kjente, noen kjente nick med ukjente fjes, og noen ukjente nick med ukjente fjes. Men utrolig koselig å endelig slarve litt caching med likesinnede igjen!

Jeg dro fra eventet en halvtimes tid før eventslutt, ville ta noen cacher på vei hjem. Planen var 8 funn i går, men jeg hadde planlagt veldig dårlig og blant annet tatt med cacher litt høyere i vanskelighetsgrad enn jeg hadde tid til. Så da jeg hadde lagt den siste cachen bak meg, hadde jeg bare 7 funn. Dermed ble det spontan mobilcaching i Fladstadparken i Rakkestad:

En ikke-vedlikeholdt cache som var grei å finne, og som noen hadde lagt inn en nødlogg i. Funn er funn 🙂

Dessverre er vi inne i en ny varmebølge (nei, jeg liker ikke varmen), og derfor gikk jeg ut med Nairo før klokka 8 i dag. Hadde tenkt å gå frem og tilbake på en grusvei i nabolaget, la han rusle i sitt eget tempo i langlina, men en flokk kanadagjess satt en stopper for det. Dere kan se de rett over kornet på jordet til venstre for veien:

Eller, det er feil å si at flokken stoppet oss, for de fløy jo. Men det var igjen noen gjess i åkeren på begge sider, og de virket ikke interesserte i å flytte seg. Sånn som denne, som såvidt ser over toppen av åkeren:

Dere kan skimte hodet midt i bildet 🙂

Derfor bestemte jeg meg for at vi skulle snu, det var ikke noe vits å stresse gjessene mer enn nødvendig. Dessuten var det allerede varmt i sola.

Fanget dette blinkskuddet:

Det er ett eller annet mildt og tankefullt i uttrykket hans på dette bildet som bare går rett i hjertet mitt <3

Modent korn er vakkert, altså:

Og så dugg i gresset, da:

Egentlig veldig fornøyd med det bildet (over) også, spesielt med tanke på at det er tatt med mobilen.

Resten av dagen har vi bare vært inne. 2 vifter går for fullt, bare for å få litt bevegelse i lufta. Og selv om jeg synes det er noe dritt med såpass varmt vær, så synes jeg mer synd på Nairo.

Planen for de kommende dagene er å sørge for at alt er i orden til å vise dere det siste vi har holdt på med i sommer. Men jeg kan gi dere en lite sniktitt til:

Selv om ingen av dere har kommentert noe på de to foregående sniktittene jeg har lagt ut, regner jeg med at de fleste av dere har en anelse 🙂

4 Comments

 • boerboelheidi

  Ble litt i varmeste laget her også, men tar litt tid før det blir varmt når det er så sent på sommeren. Oppdaget at det skal være varmere i morgen.
  Var event her i går, men jeg hadde ikke fått det med meg før det var nokså sent, og siden Th var hjemme og vi skulle ha Nanook om kvelden så ble det ikke noe event på oss. Det hadde det forsåvidt ikke blitt uansett når jeg tenker meg om ? Men skal være en del event her i slutten av mnd, skal ihvertfall på ett av de.
  Nydelig bilde av Nairo ?
  Reagerer Nairo på gjessene?

  • Kjersti

   Heidi: Her har vi fått en skikkelig hetebølge som ifølge prognosene skal vare ihvertfall ut kommende uke. Fysj!
   Ja, jeg har sett at dere skal ha eventhelg siste helgen i august. Hadde det ikke vært så sabla langt opp, hadde jeg kommet!
   Takk <3
   Nei, han reagerer ikke. Men den gåsa jeg tok bilde av alene ville liksom ikke fly selv om vi bare var 5-6 meter unna, den bare flakset litt vekk fra oss og satt seg igjen. Og jeg ville ikke stresse den mer enn nødvendig, så vi snudde.

   • boerboelheidi

    Huff, det blir slitsomt. Håper vi unngår det på turen vi skal, har ikke sjekket annet enn i morgen.
    Jen er helt irriterende opptatt av fugler, skulle tro hun hadde fuglehundblod i seg. Det kan være skikkelig slitsomt på turer der det er fugler som hopper og flakser alle steder.

    • Kjersti

     Heidi: Skal krysse fingrene for at dere får akkurat passe vær på hele turen!
     Det tror jeg på. Heldigvis har ingen av mine noen sinne vært opphengt i fugler. Fluer derimot, det er en helt annen historie 😉