Glimt fra dagen

Er det ikke sånn at toppbloggerne viser hva de gjør i løpet av en dag? Med sånne rosenrøde, overeksponerte, pent oppstilte bilder? Om jeg har noen ambisjoner om å bli toppblogger? Absolutt ikke! Derfor viser jeg dere glimt fra min dag med dårlige bilder og tilhørende kommentarer. Underholdende? Antagelig ikke. Morsomt? Kanskje for meg. Interessant? Kan jeg ikke tenke meg.

99 av 100 dager våkner jeg 20 minutter før klokka ringer, og da står jeg opp. I dag var en av de få dagene hvor jeg sov til klokka ringte, og selv om jeg ikke har dårlig tid da, så mister jeg jo de 20 minuttene jeg er vant til, og dermed føles det som om jeg har forsovet meg.

Kom meg på jobb og tente lysene på juletreet i kontorvinduet mitt:

Måtte også dokumentere soloppgangen over festningen:

Noen må ha kaffe for å komme igang med dagen, jeg må ha te:

Lunsj er også viktig, og jeg vil presisere at jeg hadde pålegg på knekkebrødene, det var bare så pinlig å skulle ta med seg kameraet inn på personalrommet at jeg tok bildet før jeg gikk dit:

Veldig glad i skjerfet mitt i dag! Brrr!

Ikke like glad i dugging på brillene.

I løpet av arbeidsdagen hilset jeg også på tre hunder. En jeg ikke er sikker på rasetilhørighet, så en Collievalp og en Finsk Lapphund. Og han het ikke Nairo! Alltid artig å møte rasen “min”, ekstra artig når det er like på utsiden av jobben. En snill og god gutt som bare ville ha kos. Valpen ville også ha kos, men på en mye mer valpete måte.

Hjem. Vil ikke skrape is. Vil ikke skrape is. Vil ikke skrape is. Må skrape is…

Et glimt av solnedgangen over Iddesletta:

Snille mannen min som lager middag til meg hver dag!

I tillegg sørger han for at det er varmt når jeg kommer hjem. Men det er alltid godt med en dusj for å få litt ekstra varme i kroppen:

Og så var det strikking og TV:

Og nå skal jeg straks fortsette med strikking og TV, men det gidder jeg ikke å ta bilde av, for da har jeg jo allerede lagt ut dette innlegget.

Denne formen for blogging er vel ikke akkurat noe jeg har planer om å fortsette med, men hvis dere absolutt insisterer….nei, dere gjør ikke det, nei? Så rart! :p

10 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Når jeg hørte om EFIT første gang, slo det meg som noe jeg absolutt kunne gjort. Men så fant jeg ut at det kanskje ble litt stress, og det fikk jeg bevist for meg selv i dag at det var. Jeg har ikke tatt et bilde i timen, men jeg har hele dagen tenkt: kan jeg ta bilde av dette? Skal jeg ta bilde av dette? Og det ble mye å holde styr på i løpet av en dag, altså 🙂

 • Tove

  Syns det var både fint, morsomt og artig å lese/se jeg. Artig å se hvordan hverdagen til andre er. Selv om dette kanskje ikke er hva du gjør mest av, men litt mer hva du gjør innimellom det du gjør 😉 Forsto du den så er du god 😀 Men jeg vet kanskje ikke helt om jeg ønsker å lese/se dette hver dag, siden jeg tipper på at mange innlegg vil bli ganske like. Men gjerne en gang i mellom 🙂
  Og jeg er fortsatt imponert over strikkingen din. Tror du strikker mer på en dag enn jeg gjør på ei uke

  • Kjersti

   Tove: Hyggelig å høre 🙂 Jeg kan liksom ikke ta bilder av jobben jeg gjør, derfor måtte det bli av det jeg gjør litt av innimellom. Ser du, jeg forsto! 🙂
   Ja, det hadde blitt mye likt, men jeg skal prøve å bli mer bevisst på å ta bilder innimellom, for selv om det ikke trenger å bli lange innlegg med mye bilder fra hele dagen, kan det jo bli et lite innlegg med fokus på én ting.
   Nå aner ikke jeg hvor mye du strikker på ei uke, men jeg strikker vel kanskje 4-5 pinner pr dag, og nå er det ikke mange masker jeg har på pinnen. Kommer egentlig helt an på hvor mye det er å se på på TV, for det er bare da jeg strikker.

   • Tove

    Jeg tenker at du har nettopp lagt ut bilde av skjørtet du har strikket og så ser det ut som du er godt i gang med et nytt prosjekt. Men det er kanskje bildet av skjørtet, mens du strikket det?

    • Kjersti

     Tove: Det er nok et nytt prosjekt 🙂 Men du må huske på at når jeg poster et innlegg av et ferdig prosjekt, så har det gjerne vært ferdig en stund, det har bare tatt tid å få vasket og tørket det. Så det jeg holder på med nå, har vært i gang en liten stund.