Godt nytt cacheår – 2020

Først og fremst: Godt nytt år, alle sammen! Uansett om du driver med geocaching eller ikke, og uansett om du er dritt lei av å lese om cachingen min eller ikke, så håper jeg av hele mitt hjerte at du får et 2020 akkurat som du vil ha det.

For femte år på rad skulle jeg i dag avholde event. Jeg er så i andre enden av skalaen når det gjelder stressnivå før egne event nå i forhold til de første gangene jeg sto for eventer, at det er nesten litt skremmende. I dag resulterte det i at vi var på eventplassen nøyaktig ved eventstart, og da var det allerede mange på plass, og en av de hadde fått fyr på bålet for oss. En aldri så liten smule flaut…

Det kom mange folk i dag, mange flere enn forventet! Og det er altså så koselig, tusle litt rundt og få skravlet litt med alle sammen. Jeg tror ihvertfall ikke at jeg hoppet over noen, i så fall beklager jeg. Jeg legger ikke ut bilder av de som var der siden jeg ikke har spurt om lov, men jeg legger ut bilde av bålet:

Vi hadde oppholdsvær og 5-6 plussgrader i dag, men det blåste en forferdelig kald vind, så det var godt å ha bålet å varme seg på.

De siste forlot eventet en halvtimes tid før eventslutt. Da kom det noen mugglere som hadde hørt om caching, så vi pratet med de til eventslutt, sånn i tilfelle det skulle dukke opp noen flere som ville ha navnet sitt i loggboka. Det gjorde det ikke, og nok et koselig 1. nyttårsdagevent var over.

Jeg har det siste året vurdert om dagens event skulle bli det siste. Jeg forstår at folk synes det er litt tråkig å dra ut på formiddagen 1. nyttårsdag etter å ha vært sent oppe på nyttårsaften. Samtidig gjorde dagens store oppmøte meg litt mer positiv igjen, så kanskje det blir et event om ett år igjen? Jeg kan jo korte eventet ned til en time. Og hvis det ikke er arbeidsdag dagen etter, kan jeg jo holde eventet på kvelden også. Jaja, jeg har god tid på å tenke meg om 🙂

4 Comments

 • Tove

  Godt nytt cacheår! Et år uten jag på dette store målet som snart er fullført, men du har sikkert noen nye mål 🙂
  Du har blitt en racer på å arrangere eventer så det tyder jo på at du syns det er moro.

  • Kjersti

   Tove: Takk det samme! Nja, jeg er ikke så sikker på om jeg har noen flere mål nå. Greit å ta en pause og ikke bare tenke statistikk og store ting 🙂
   Det er veldig koselig med eventer! Har fått så mange gode venner av denne hobbyen, så det er moro å møtes.

 • boerboelheidi

  Godt nytt år!
  Klart du må ha nytt mål, trenger jo ikke være så stort. Jeg har ett, finne flere cacher enn i fjor, noe som ikke bør være vanskelig.

  • Kjersti

   Heidi: Takk det samme!
   Vi får se hva jeg ender med, jeg liker jo å ha mål, men nå har det vært mye det siste halvannet året.