Cachetur i Sarpsborg sentrum

For tredje helg på rad ble det caching sammen Lisa i går! Nå står verden ikke til påske 🤪 Med på turen var hennes datter og Raymond, og turen gikk til Sarpsborg sentrum. Lisa har omtrent ikke cachet der, jeg har cachet en god del der, og det hadde Raymond også. Så vi lot egentlig Lisa vise vei, og så tok Raymond og jeg det vi manglet underveis.

Vi var tidlig ute og gågata var pyntet:

Det var Folk i Sarp i går, og dermed stappa med mennesker utover dagen. Egentlig er det bare bra når man skal bycache, for man forsvinner litt i mengden.

Fint skilt:

Og 4 glade cachere:

Ser ihvertfall foten til den fjerde cacheren 🤣

Det var logging av lab’er og virtuelle og tradisjonelle og jeg vet ikke helt hva, for jeg holdt kun styr på det jeg ikke hadde logget fra før. Sånn som denne virtuelle:

Vi fant oss en oransje stol denne gangen, og fikk selskap av snuppa:

Så søt med musefletter! 😍

Masse blomster i de kommunale blomsterbedene, blant annet denne vakre:

Noen som vet hva det er? Stilken var nesten sort.

Lisa og snuppa gikk helt inn i en rhododendron:

For min del ble det 6 funn i går: 4 tradisjonelle, 1 virtuell og 1 multi. Og da har jeg egentlig tømt Sarpsborg sentrum for cacher, er vel bare et par-tre igjen hvorav den ene er klatring med utstyr, så den får jeg nok aldri logget. Og det er helt greit 😊

Hele turen i går tok vi i veldig pent tempo. Stoppet litt her og der, tok en lengre pause så snuppa fikk lekt litt fra seg, spiste en is, alt i alt en veldig avslappende cachetur i forhold til normalt. Og det trengte jeg. Nå drøyer det nok en stund før det blir caching med Lisa igjen, for til helgen er hun opptatt og helgen etter er jeg opptatt, men det funker så bra å ha med snuppa på caching at vi helt sikkert kommer til å cache mer i sommer. Og Raymond er sjelden vond å be når det gjelder caching 😊

Det ble sushi på vei hjem i går:

De opprinnelige eierne av Sakura sushi i Halden har solgt butikken, så jeg var spent på de som har kjøpt. De kaller seg Sakura Halden, og i en overgangsperiode får man kjøpt fra både den gamle menyen og den nye. Så jeg kjøpte Tokyo maki (min favoritt), mango- og avokado maki, og Inari (min favoritt ekstra bit). Mango- og avokadoen var veldig god. Tokyo’en manglet lakserogn, så den var ikke like god. Inari’en manglet ett eller annet, men jeg klarer ikke sette fingeren på hva. Det var altfor mye syltet ingefær etter min smak, og det hadde heller ikke vært nødvendig med 3 skåler soyasaus. Men det var godt med sushi igjen, lenge siden sist!