Pakke i posten, konsert og shopping

Ja, nå kommer ett av disse samleinnleggene igjen. Jeg er ikke noe glad i å skrive de, men sånn blir det når det skjer så mye i løpet av et døgn og jeg ikke har tid nok til å dele det opp i tre innlegg. Håper dere overlever 😉

I går var jeg hjemom i et par timer før vi skulle ut på farten. Rakk å hente posten, og der fant jeg en stor pakke adressert til meg. En titt på baksiden avslørte at den kom fra Tove, og jeg skjønte ingenting. Hvorfor sender hun noe til meg? Tårene sto i øynene mine da jeg pakket opp og så dette:

Mat- og vannskålunderlag til Nairo! Åh, som jeg har ønsket meg en slik etter at jeg så de hos Kifani! Og det broderiet er jo så vakkert med en tekst jeg så absolutt er enig i!

(vennligst overse det faktum at jeg ikke tørket av gulvlista før jeg tok bilde…)

Grønnfargen var nydelig og passer så godt til mine sorte skåler. Tusen hjertelig takk, kjære Tove! For meg har det vært en glede å hjelpe deg, og den eneste takken jeg ville ha, var at du synes geocaching var ihvertfall bittelitt moro! Vær sikker på at jeg kommer til å tenke på deg hver eneste gang jeg bytter Nairos vann eller gir han mat 🙂

I går var det endelig tid for Metallicakonsert! Har gledet oss helt siden dagen da billettene ble lagt ut og vi fikk kjempet til oss to stk. En kompis hadde også fått seg billett gjennom en annen av våre kompiser, og skulle vært med oss, men dessverre ble han syk og holdt seg hjemme.

Konserten var på Valle Hovin, et sted hverken Eileif og jeg har vært før. For første gang kjørte jeg etter bil-GPS, og det var et par ganger jeg hadde lyst til å kaste den ut av vinduet. “Hun”, for hun heter visstnok Stine, kom med pipelyder og var ikke enig i hvor jeg kjørte i Halden sentrum, og er det noe sted jeg er kjent, er det nettopp i Halden. Men, hun skal ha takk for å ha loset oss riktig helt frem til Valle Hovin!

Parkeringsplass var et stort problem, så vi endte opp med å parkere ved en T-banestasjon et stykke fra. Utfordringen var at det var maks 3 timers parkering, så vi måtte ha det i bakhodet hele tiden. Folkemassene var også en utfordring. Valle Hovin har plass til 40.000 mennesker, og iflg avisene i dag, var det fullt der. Jeg tror ikke helt på det, men at det var mange mennsker, skal jeg være helt enig i. Vi fikk banet oss vei et stykke mot scenen, på høyre side, og hadde det ikke vært for at vi er lave og 90 % av Norges befolkning er høyere enn oss, hadde vi hatt god utsikt.

Gutta satt igang kl. 21 til stormende jubel:

Nå er ikke jeg så imponert over at folk tar med seg små barn på konserter (det var til og med en liten gutt i bleie ikke langt fra oss), men det var moro å se på gutten og jenta på bildet over, som virkelig var med den tiden vi sto der 🙂

Et hav av fulle folk, øl som befant seg mer i luften enn i plastglassene og mennesker som kontinuerlig gikk forbi oss gjorde at ingen av oss likte Valle Hovin som konsertarena spesielt godt. Vi fikk rett og slett ikke kost oss med musikken. Og med parkeringstiden hele tiden i bakhodet, gikk vi ganske så tidlig, dvs etter ca halvannen time. Vi hadde da fått med oss de fleste av låtene jeg helst ville høre, men vi gikk glipp av fyrverkeriet (vi så og hørte det fra utsiden). Så min inderlige bønn må være at neste Metallicakonsert blir avholdt i Spektrum, og at de da også vil spille en del av de gode gamle låtene.

I dag stakk jeg innom Tistasenteret på vei hjem. Mine favorittsandaler trenger sårt en tur til skomakeren, så jeg var på jakt etter noen nye lette sommersko. Må bare innse at joggesko ikke fungerer når det er tett oppunder 30 grader… Så jeg endte opp med disse:

Føttene mine er litt brede rett bak tærne, men jeg håper disse skal gå bra allikevel.

Så hadde jeg et gavekort jeg gjerne ville få brukt opp. Har vært på jakt etter sommerlige skjørt, men det eneste jeg finner i denne butikken, er sånne overromantiske hvite eller lyse skjørt med blonder og blomster og jeg vet ikke hva. Og det er ikke min stil. Så da tok jeg med meg noen topper hjem, har en følelse av at jeg aldri får nok av de. To like, bare i forskjellige farger:

Og en sort med litt blonder:

(fordi sorte blonder ikke er like sukkersøtt og romantisk som hvite eller lyse blonder 😉 ).

Siste stopp var en kjøkken- og interiørbutikk. Vi fikk gavekort i denne butikken til bryllupet, og har jobbet litt med å finne fornuftige og fine ting vi har trengt og/eller ønsket oss. Noe av gavekortet har vi brukt tidligere, og litt er det igjen på det etter i dag, men i dag klarte jeg ikke å motstå denne:

Skal vel alltids klare å sørge for at det er noe godt i denne til enhver tid 😉

Det siste som ble med hjem fra denne butikken, er noe vi skal virkelig kose oss med. Eileif vil jo helst ha fontene-varianten, men det får da være grenser 😉

Bildet ble litt mørkt, så jeg antar det er vanskelig å se at det er sjokoladefondue-sett. Namnam! 🙂

Sånn, da er dere oppdatert på det siste døgnet i mitt liv. Hvis jeg i tillegg, bare sånn i en bisetning, nevner at jeg er kjempestolt av meg selv i dag, så har jeg fått med alt. En del av kurset jeg går, dreier seg jo om Datakortet. I dag tok vi testene i Word og Excel, og jeg besto begge. I Excel-testen hadde jeg alle svar riktig, og jeg fikk nok en gang bekreftet for meg selv hvor glad jeg er i Excel 😉

Håper dere ikke smelter i varmen, og for de av dere som ikke har det like varmt som oss i sør: for min del kan dere gjerne få ihvertfall 7-8 av gradene vi har her nede, for jeg er faktisk i ferd med å smelte!

{minsignatur}

12 Comments

 • Ellen

  For en nydelig pakke du fikk! Utrolig heldig du er som har så snille rundt deg!

  Og Metallica kan jeg se for meg at er en opplevelse! Kjenner mange som var der, hørtes ut som en flott konsert! Har vært på konsert på Valle Hovin selv (U2 for mange år siden), og det er livlig der, for å si det sånn (:

  • Kjersti

   Ellen: Ja, det underlaget er helt nydelig, og jeg ble så paff når jeg pakket opp! Utrolig snille mennesker, jeg skjønner ikke hva jeg gjør for å fortjene sånt!
   Jeg tror nok jeg holder meg unna Valle Hovin, men Metallica vil jeg gjerne se mer av. Var på konsert med de i Spektrum for 3 år siden, og det gjentar jeg gjerne 🙂

 • Tove

  En veldig effektiv dag, må jeg si 🙂
  Så dumt at dere ikke fikk nyte hele konserten da.
  Sånne gps’r er utrolig kjekke og like utrolig irriterende. Vi kjører stort sett uten lyd, det hjelper.
  Det er kjekt med å endelig litt sommervær, men i det varmeste laget for meg og. Vurderer å søke jobb på fryselageret til Diplom-is…
  Kjekt at du likte teppet 🙂

  • Kjersti

   Tove: Veldig effektivt, godt å ha noen sånne dager også 🙂
   Ja, det var dumt. Men sånn blir det gjerne når 40.000 mennesker samles på ett sted, og en overveldende majoritet av de skal ikke bare ta seg en øl, men drikke seg fra sans og samling. Synes ikke det blir noe koselig, jeg da.
   Jeg prøvde å stenge “Stine” ute fra hørselen min, heldigvis holdt hun kjeft i 11 mil på E6 😉
   Fryselageret til Diplom-Is eller Hennig Olsen hadde ikke vært dumt nå *ler*
   Midt i blinken! Selv om jeg fremdeles ikke forstår hva jeg har gjort for å fortjene det, jeg har jo bare svart på noen spørsmål 🙂 Tusen takk igjen! 🙂

    • Kjersti

     Tove: Joda, men det har jo ikke kostet meg noe, og jeg er jo bare glad for å kunne hjelpe til 🙂

 • camilla

  å, så moro med Metallica-konsert da. Selv om ikke dere likte dere på Valle Hovin. Men stas og se dem uansett, særlig når de spilte en del gamle gode (den gang de var gode 😉
  God helg! 🙂

  • Kjersti

   camilla: Det er absolutt stas å se Metallica, uansett hvor det er. Og spesielt siden denne turneen er dedikert til The Black Album, en av mine favorittskiver 🙂
   De er fremdeles gode, de har bare ikke gitt ut noe like bra i det siste som de gjorde den gang 😉
   Takk, det samme 🙂

 • Heidi

  Kjempefint underlag, og så morsomt å få slik når man ikke venter det 🙂

  Fine topper og elegant boks. Enig i at man ikke kan få nok av slike topper, jeg bruker de hele året.

  Morsomt med konsert da 🙂

  Jeg nyter varmen her, for meg kan det ikke blir for varmt, for lenge, ikke enda ihvertfall 🙂

  Ha en flott helg 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Det var både overraskende og sjokkerende å få den i posten! Men utrolig koselig 🙂 Ta en titt i bloggen til hun som sendte den til meg, og se på vesten hun kjøpte til seg selv. Man kan nemlig bestemme tekst selv, og vesten hennes er fantastisk tøff 🙂
   Topper må man ha, de funker like fint på sommeren som på vinteren 🙂
   Konsert er alltid bra, men det var fryktelig trist at vi ikke fikk nyte musikken.
   Jeg har lært at man blir mer tolerant ovenfor varmen jo eldre man blir. Jeg var veldig glad i varmen da jeg var yngre, og nå merker jeg at jeg orker mer og mer varme for hvert år. Så når jeg er 80, antar jeg at jeg takler varmen bra 😉
   Tusen takk, det samme til deg! 🙂

 • Carina Josefine

  Det var en fin overaskelsespakke å få i posten! Koselig med uventede pakker!

  Synd at stemingen rundt “ødela” konserten. Håper arrangørene får tilbakemeldinger på det, slik at de kan gjøre det anderledes neste gang.

  • Kjersti

   Carina Josefine: Ja, det var utrolig koselig og veldig rørende!
   Jeg tror nok at det vi opplevde på Valle Hovin er helt normalt, er bare vi som ikke trives når det blir sånn.