Siste feriedag

Nå er det ikke mye igjen av min siste feriedag for denne gang. Nå venter 7 (!) uker med jobbing, før jeg har en uke ferie til. Den gode, gamle skoleferien er hva jeg ønsker meg igjen, det er det ingen tvil om.

Siste feriedag har blitt brukt til litt ymse. Har fått ryddet på plass så og si alt av bryllupsgaver, og jeg blir fremdeles overveldet over mengden gaver, og hvor mye fint vi fikk. Men det er litt rart å rydde alt bort også, det føles liksom som om jeg avslutter et kapittel i livet. Heldigvis skal jeg få gjenoppleve det meste når jeg har fått fler bilder og skal fortelle dere om dagen i bryllupsbloggen 🙂

Vi skulle en tur på Vassbotten for å fylle bensin i dag, og ta tok vi med Nairo for at han skulle få badet litt i Svingen. Det blir varmt for han når det er solrike dager, og da er det godt å få kjølt seg ned litt. Som vanlig starter enhver tur med Nairo i langlina med at E eller jeg må knyte opp knuter. I dag hadde vi i tillegg en badeleke med tau på, og dermed ble det to liner å holde styr på:

At han ble gira på den nye badeleka er det ingen tvil om 🙂

Flinke gutten vasset ut og hentet!

Nairo svømte jo på turen vår til Kragerø, men da fikk jeg ikke sett det. Nå la han jaggu på svøm helt frivillig!

Nairo er den første av mine hunder som legger på svøm frivillig, så jeg fikk helt gåsehud av å se på!

Nå skal det sies at han ikke ville svømme mer i dag, men jeg synes dette er en så god start at jeg er fornøyd uansett!

At hunder rister seg når de bader er jo et kjent fenomen. Like kjent er det vel at de gjerne rister seg i nærheten av mennesker, og Nairo er ikke noe unntak:

Utrolig nok valgte han på ett tidspunkt å riste seg borte fra oss også:

Vakre gutten tar seg tid til å stå og fundere litt:

Og så var han klar for å angripe badeleka igjen 🙂

Uttrykket hans her sier vel ikke noe særlig annet enn at han var dritt lei 😉

Pussig nok står han her og titter mot kirken vår, dere kan såvidt skimte den hvitmalte veggen helt i venstre bildekant, bak trærne:

Våt og nydelig hund!

Is it a bird? Is it a plane? No, it’s a flying dog!!!

D hadde vært borte ved den gamle butikken og skatet sammen med en kompis. Når kompisen skulle bli hentet, kom D bort til oss, og da ble det ennå mer fart i Nairo 🙂

Nairo ser litt opp til D, som en lillebror gjør ovenfor en storebror:

Når vi først var i traktene rundt vår nyeste cache, ville vi at TB’en vi fikk til bryllupet skulle starte sin ferd fra bryllupscachen vår. Den har fått to mål, det første er å dra på besøk til de den kommer fra, nemlig S A og hennes H.

Og vel hjemme igjen ble middagen inntatt med melk i nye glass:

Serien heter Summer Field og kommer fra Steninge Slotts jubileumskolleksjon. Sikkert for fine til å brukes som hverdagsglass, men siden vi kun bruker finere glass maks et par ganger i året, vil vil bruke de til hverdags istedenfor at de skal stå og støve ned i et skap.

Uten at jeg nå skal bli altfor negativ, vil jeg bare nevne at helgen vi nå straks er ferdig med normalt pleier å være den første helgen i min sommerferie. Istedenfor skal jeg altså tilbake på jobb i morgen, og jeg lyver hvis jeg sier at jeg gleder meg. Men realiteten kaller, og voksenlivet, som jeg visstnok er en del av, sier at jeg har å pelle meg på jobb og tjene noen kroner igjen. Får bare starte nedtellingen til neste ferie!

Dere kan se alle bildene i større versjoner ved å trykke på de.

{minsignatur}

4 Comments

 • Heidi

  Så fine bilder, og morsomt med en hund som liker vann, helt uten videre.
  Bildet der han løper “i luften” var flott.

  Enig med deg i at en bør bruke det en har av utstyr, greit å gjøre hverdagen til en liten “fest” også 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Ja, det er stas med en hund som liker vann. Mine to forrige hunder har bare vasset, men det ser ut som om Nairo kan bli glad i å svømme. Må bare komme oss ut til saltvann, så jeg kan bli med han helt ut, jeg er nemlig lite glad i ferskvann 😉

   Sant det, selv om jeg alltid er redd for å ødelegge dyre ting, så er det bedre å bruke det enn å la det stå og støve ned 🙂