Tilbake på Saltö

Jeg har kommet ut av tellinga på hvor mange ganger vi har vært på Saltö, men det er til stadighet cacher der ute vi ikke har tatt, og det er et nydelig turområde, så det er helt greit å dra dit flere ganger.

Nå har det kommet en lengre trail der ute, og 10 av cachene i den trailen gikk vi etter i dag. Trenger ikke gå mange skritt fra parkeringsplassen før den nydelige naturen åpner seg:

1-240916-geocaching-pa-saltoI dag gikk vi store deler av turen helt inntil havet. Og det er igjen noe med dette havet, altså, det er så mektig og fascinerende, og jeg klarer liksom aldri å se meg mett på det:

4-240916-geocaching-pa-saltoPolerte steiner i mangfoldige fargevarianter, og hav så langt øyet kan se:

5-240916-geocaching-pa-saltoGutta mine <3

6-240916-geocaching-pa-saltoVi måtte over en del rullesteinstrender i dag. Ikke det enkleste å gå på, men åh så vakkert å se på:

7-240916-geocaching-pa-saltoDet ble hyppige pauser i dag. Ikke fordi vi var slitne, men fordi det var altfor mye å ta bilder av:

8-240916-geocaching-pa-saltoSom dere ser, så rekker Nairo tunge til all denne fotograferingen 😉

Lettskyet vær og nesten vindstille. Nesten ikke andre mennesker på tur enn oss. Cacher som leder vei, og som er enkle å finne. Nydelig natur. Man kan virkelig ikke ønske seg annet av en lørdag.

9-240916-geocaching-pa-saltoDet var litt båttrafikk, og sammen med den lille vinden lagde de litt bølger som skylte inn over strendene:

10-240916-geocaching-pa-saltoDen siste lille biten tilbake til parkeringsplassen gikk gjennom den nydelige skogen:

11-240916-geocaching-pa-saltoDet ble dessverre en DNF på den siste cachen, men vi skal nok finne den neste gang vi tar turen tilbake til Saltö. For det er fremdeles mange cacher å ta av på denne vidunderlige øya.

2 Comments

 • Tove

  Noen drar til fjells og andre drar til sjøen 😉
  Ser ut som dere hadde en strålende fin lørdag. Jeg har ikke vært mye ved sjøen/strandkanten så jeg vet ikke helt hvor fasinert jeg blir, men vann er jo vakkert uansett 🙂

  • Kjersti

   Tove: Vi har kort vei til sjøen, dere har kort vei til fjells 🙂
   Det er med hav som det er med fjell, det er mektig og majestetisk og imponerende. Og uansett om man er ved hav eller fjell, så får man den beste utsikten når man er litt i høyden 🙂