Ulveholtet og shopping

Nei, jeg har ikke glemt at jeg allerede har blogget om jenteturen til Ulveholtet om torsdag. Men jeg tok jaggu turen tilbake dit igjen i dag, og i dag skulle turen gå på Nairos premisser. Jeg ville ha han med på en ordentlig skogstur i dag, og siden jeg aller helst går med han på steder det er lite sjanse for å treffe folk, tok jeg sjansen på Ulveholtet. Kan ikke huske at jeg noen sinne har møtt folk der, selv om jeg har sett flere biler på parkeringsplassen.

Jeg visste at det kom til å bli varmt i dag, derfor overførte jeg bare #1-10 av den ene trailen. Da kunne jeg ta annenhver på vei inn og annenhver på vei tilbake, og hvor langt inn vi skulle gå, kom helt an på hvor varmt det ble for oss.

Skiltingen er bra i de traktene:

Vi kom frem til Gruvehytta:

Det var egentlig mer enn varmt nok allerede da, men både Nairo og jeg var i god form og Nairo fant til stadighet vann (pluss at han fikk vann av meg, selvsagt), så vi fortsatte bittelitt til. Og da vi hadde funnet #7, snudde vi og gikk samme vei tilbake. Dermed ble det 7 nye smilefjes, og det i et terreng som var mye mer lettgått enn der vi gikk om torsdag. Fine stier, få våte partier. Kun noen hundre meter med gjengrodd traktorvei, selv Nairo ble irritert på den strekningen, for gresset var høyere enn han. Og gjett om jeg måtte plukke flått av han etterpå!

Bekk i sommersol:

Er man tørst, så kommer man seg ned selv om det er stupbratt:

Han fant seg forøvrig et mye bedre sted å drikke noen få hundre meter senere, da gikk han til og med uti med beina for å kjøle ned potene litt.

Eileif jobber ettermiddag, så jeg ville avslutte ferien med sushi. Eller, avslutte er feil å si, for jeg skal jo spise middag i morgen også, men da jobber Eileif formiddag og vi kan spise sammen, og han spiser ikke sushi. <- tidenes mest tungvinte setning?

Sakura sushi er det eneste stedet jeg handler sushi fra, og de åpnet ikke før kl. 14. Dermed hadde jeg en liten halvtime å slå ihjel, og da kjørte jeg ut på Sparkjøp på Svinesundparken. Hadde egentlig ikke noe spesielt jeg skulle handle, men hadde et par ting jeg ville titte etter. Parkerte i skyggen, tok en kjapp tur gjennom butikken, og kom ut med dette:

To par supermyke kosebukser, kun kr. 99,- pr stk:

Finnes også i andre farger. De er altfor varme akkurat nå i sommervarmen, så jeg gleder meg til det blir kjøligere og jeg kan ta på meg disse <3

To store håndklær:

Jeg kan egentlig ikke huske at jeg noen sinne har kjøpt meg håndklær før, og nå begynner jeg å bli rimelig lei av utvaskede håndklær jeg har hatt i 20 år.

Og så kjøpte jeg én ting til, men den får dere ikke se før i morgen 😉

Så var det bare å komme seg til Sakura, og så hjem. Og den observante leser vi se at dette bildet er nesten 100 % likt alle de andre bildene jeg har postet av sushi fra Sakura:

Tokyo maki og 1 Inari. Namnamnam! <3
(jeg har fjernet mesteparten av wasabien, er ikke veldig glad i det)

Den observante leser vil også se at dette ikke er de normale spisepinnene man får på Sakura. Tror dere ikke at jeg fikk ordentlige spisepinner i gave av de??? Jeg ble så rørt, så utrolig koselig av de <3 Jeg handler jo ikke SÅ ofte der, det er ikke min skyld alene at de går i overskudd, for å si det sånn. Men nå har jeg mine helt egne spisepinner <3

4 Comments

 • boerboelheidi

  Her har vært varmt i dag også, men så lenge det ikke er snakk om mange dager så er det greit ?
  Blir spennende å se hva det andre du kjøpte er ?

  • Kjersti

   Heidi: Her nede er det bare 3 dager med varme i denne omgang, blir kjøligere fra i morgen heldigvis 😉
   Det jeg kjøpte er ikke så spennende i seg selv, men det er en del av noe større og mer spennende som jeg også skal blogge om en vakker dag 😀

   • boerboelheidi

    Vi har vel hatt bare to dager, men har vært på fjellet, så der var det ikke såå varmt. Men var godt å komme hjem å sette på varmepumpen ? Klarte ikke dy meg ?
    3-4 dager med varme, eller 5-6 er greit når det er sommer. Men da er det greit med litt mer levelige temperaturer etterpå. Her blir det litt regn ser jeg, og heldigvis ikke 28 grader i morgen.

    • Kjersti

     Heidi: Jeg har satt på vifta for Nairo, så han overlever 😉 Blæh på deg! 😛
     Joda, noen få varme dager er helt ok, det er fint å få gode unnskyldninger for å bare ligge på sofaen også 😉 Kommer nok noen dråper her også de nærmeste dagene, det gjør ingenting.