Ferdig med cachene i Eskevikskogen

Sist helg turte jeg ikke gå noen tur. Nå venter 4 uker med like mange operasjoner, så inneværende helg er antagelig siste mulighet til å gå tur på en stund. Jeg var ikke helt sikker på om smertene ville holde seg unna i dag heller (har ikke vært smertefri en eneste dag enda), så da planla jeg en liten tur, for å være på den sikre siden.

Lille julaften tok jeg noen cacher i Eskevikskogen, men jeg fikk ikke fullført runden. Derfor gikk turen tilbake dit i dag, og i dag ble jeg ferdig. En utrolig fin runde i lett skogsterreng, med mulighet for avstikkere til andre cacher. Anbefales!

Smertene holdt seg også nok unna til at de ikke ble plagsomme.

Jeg lurer veldig på hvor jeg skal gå tur når jeg er i stand til det igjen. Går jeg i områder hvor det ferdes lite folk, er det som regel i områder hvor villsvina er. Og vil jeg unna grisene, må jeg til populære turområder, noe som er ekstremt stressende for Nairo (og dermed stressende for meg også). Greit at jeg kanskje overdriver muligheten for å møte villsvin, men jeg er så redd de at jeg ikke har det minste lyst til å ta noen sjanser. Jaja, jeg har noen uker på å gruble litt.

2 Comments

 • Tove

  Uff så kjedelig med slike turmuligheter, villsvin eller folk. Da får du nok bare velge en av mulighetene og satse på at det blir bedre enn du tror.

  Lykke til med de neste 4 ukene. Det går kanskje an å håpe på supergod smertestillende medisin så hverdagen blir litt bedre?

  • Kjersti

   Tove: Ja, jeg må jo det, for jeg kan jo ikke slutte å gå tur!
   Tusen takk! Vanlig Ibux tar smertene stort sett hele tiden, men jeg får jo lettere vondt når jeg blir sliten eller anstrenger meg, og derfor får jeg holde meg litt mer i ro fremover.