Hurra og hurra og hurra!

Hurra og hurra og hurra!

Min bedre halvdel holder jo på med lappen på lastebil. Siden dette er et kurs gjennom Nav, tar det lang tid i forhold til hvis man skulle betalt sertifikatet selv. Men, det går sakte men sikkert fremover, og i går besto han teorien! Hurra! Er så stolt over han, og jeg er sikker på at de to gjenstående prøvene går like bra, når han skal ta de.

I dag ville jeg ut og gå en skikkelig cachetur igjen. Jeg har jo gått et par småturer med vekslende hell etter nyttår, jeg har vært redd for at smertene i munnen skulle ta totalt overhånd. Men den siste uka har smertene avtatt en god del, så jeg følte meg trygg på at det skulle gå greit, spesielt så lenge jeg hadde med smertestillende, bare sånn for sikkerhets skyld ;)

Valget falt på en trail i Rokke. 18 cacher langs skogsstier og grusveier føltes helt passe, og det tok ikke lang tid etter at Eileif, Nairo og jeg la i vei før vi møtte en liten skapning på veien:

Nå er ikke jeg spesielt glad i hverken frosker eller padder, så jeg er glad vi kom oss unna. Ikke lenge etter holdt jeg på å tråkke på en annen frosk, det ble litt hyling da ja.

Vi kom forbi en fin liten bålplass med lavvo:

Og utsikten var til dette lille tjernet:

Det var skikkelig tåkete i dag, men det skaper bare en spesiell stemning som absolutt kan være koselig:

Cachene ble funnet, de var av god kvalitet med supre hint, og jeg koste meg hvert eneste skritt. Nairo fikk til og med hilst på en slange!

Tjihi :p

Det er alltid godt å ha med Eileif når det er klatrecacher på turen:

Siden vi sjelden er på tur sammen med andre, så er det selfier som må til hvis vi skal avbildes sammen. Close up!

Runden ble på litt over 6 km, og hurra! Ikke det minste vondt i munnen! Det vil si, jeg kjente litt murring mot slutten, og jeg tok tabletter når vi kom hjem, men det gikk mye bedre enn forventet! Og hofta/låret fungerer aller best når jeg er i bevegelse, så selv om jeg kjente litt murring der også, var det aldri noe problem. Derimot, så gjorde kjøreturen hjem at jeg stivnet helt, så det har vært vondt resten av dagen. Minner meg veldig om da jeg hadde prolaps i…tja…kan det ha vært i 2003?

Med disse 18 funnene var jeg oppe i 1497 funn totalt. Jeg hadde ikke tenkt å bry meg om at jeg var så nærme en liten milepæl, så jeg hadde ikke overført flere cacher til GPS’en. Men jeg visste at vi kom til å kjøre forbi flere cacher på vei hjem, så jeg bråbestemte meg for å være litt spontan og prøve å ta 3 cacher med mobilen. Jeg er ikke noe glad i å cache med mobilen, jeg synes det er vanskelig å følge pila på kartet på c:geo, og like vanskelig å følge en virrende kompassnål. Men det gikk greit på den første stoppen.

Så var det en stopp ved De tre furuer som nå bare er 2 1/2:

Der fant jeg cachen like mye på instinkt som ved å følge pila på mobilen, og da manglet jeg bare ett funn.

På den siste stoppen kunne jeg egentlig bare lagt bort mobilen. Gjemmestedene som passet til hintet var veldig mange, så det gjaldt egentlig bare å gå systematisk til verks og se om jeg fant den lille boksen. Og det gjorde jeg jaggu, så nå kan jeg feire 1500 funn! Hurra! Klarer jeg å nå 2000 funn i år? Det er ikke noe mål, men det hadde vært moro :)

Tre ganger hurra på to dager er moro! Så kan jeg slenge på en liten ekstra hurra for at ventetiden på MR ikke var så lang som jeg fryktet, selv om det allikevel blir en stund å vente. Satser på at alle helger og helligdager fremover blir fulle av sol og turer, så jeg kan kjenne minst mulig på det å ha vondt.

12 Replies to “Hurra og hurra og hurra!”

 1. Trippelhurra! ???
  Jeg har dårlig nett så fikk ikke opp alle bildene før etter en tid ? men skjønte at slangebildet var litt spennende ?
  Fin tur, mange cacher, og flotte folk ? og for å ikke glemme flotte Nairobi ?

  1. Heidi: :D
   Du kommenterer også med en annen adresse enn du pleier, så jeg skjønner noe er annerledes hos deg :)
   Slangebildet er ekstremt spennende! Lenge siden jeg har sett en så stor slange :p
   *ler og ler* Nairobi er ekstra flott :p

   1. Det gjorde jeg kanskje, husker aldri om det er hotmail eller Gmail som er hovedmailen, men ser nå at det ikke er hotmail.. På datamaskinen hjemme ligger alt lagret eller noe.. for der trenger jeg ikke fylle ut mail, navn osv, kommer automatisk.

    Nairobi ja ? er flott Nairo også ???

    1. Heidi: Og så ser jeg også at det er forskjell på adressen til bloggen din også, så egentlig har du tre varianter (eller flere).
     Stavekontroll er flott ;)

 2. Nå går det meste din vei igjen, Kjersti ☺️ For dette var ikke saker man spøker om på 1.april.
  Ha en fin søndag!

  1. Nøve: Vi satser på det :) Jeg er dårlig på 1. april, liker ikke disse spøkene som bikker over til å være litt ondskapsfulle. Så nei, dette er ingen spøk :)
   Takk det samme!

 3. Gratulerer med en “Milecache”. Klar du klarer 2000 i år! Nå som alt føles bedre så er det bare å gutse på. Gratulerer til den bedre halvdelen også! Ser ut som dere begge går en flott sommer i møte. Jeg må si at det er litt tungvindt når en må inn på selve innlegget for å kunne kommentere, det blir ofte til at en blar videre til neste blogg isteden…

  1. Lillian: Tusen takk! Vi får se, jeg blir ikke skuffet om jeg ikke klarer det. Jeg har aldri tatt så mange på ett år som det kreves for å nå 2000, og jeg gidder ikke stresse med det, da blir jeg bare lei.
   Takk for det også, han er så stolt :)
   Takk for tilbakemelding! Det forstår jeg godt, og jeg håper jeg klarer å finne en løsning på det etter hvert. Ellers må jeg bare prøve å finne nytt theme igjen. Jeg synes det samme som deg, at det blir tungvint, men det rare er at den eneste forskjellen ligger i at man må scrolle seg ned til kommentarfeltet når det er sånn som det er her på bloggen nå. Det er det man slipper når det ligger en link til kommentarfeltet på forsiden :)

 4. Dette høres jo veldig bra ut :) Hurra, hurra, hurra!

  Gratulerer med funn nr 1 500. Jeg så faktisk på dette med 2 000 funn på meg selv forrige dagen og tenkte at det kanskje ikke er såååå fjernt som det høres ut som. det skal vel ikke flere funn til enn det jeg har logget en gang før på et år. Men det var meg og disse trailene da ;) Du tror jeg har gode muligheter hvis du først kommer deg på tur til noen steder med mange cacher :)
  Vurderte et lite øyeblikk å dra ut på FTF-jakt i dag tidlig, men fant heldigvis tilbake til fornuften og gikk og la meg isteden, det var snakk om et par mil å kjøre – en vei. Ser den fortsatt ikke er logget, men det betyr ingen ting i dette området.

  1. Tove: Ja, nå vet jeg ihvertfall at jeg kan gå skikkelige turer igjen, og at det antagelig bare er bra for hofta og låret. Veldig godt å være smertefri noen timer, for det er jeg IKKE ellers!
   Takk! Jeg måtte inn og se på statistikken din, og du har to tidligere år klart mer enn det antallet du trenger for å nå 2000 i år, så det er helt klart mulig for deg. Det er langt mellom trailer jeg ikke har tatt her nede, men joda, det er jo en mulighet for at jeg skal klare det. Men, som jeg sier til Lillian, så stresser jeg ikke med det, for da blir jeg lei hele cachinga og ender opp med å ikke dra ut i det hele tatt.
   Jeg hadde ikke på noen måte gidda å dra ut for å prøve å få en FTF 2 mil unna, den hadde garantert vært logget for en time siden når jeg hadde kommet frem.

   1. Jeg kommer nok godt i gang hvis jeg bare gidder å “plukke” en del av trailene som ligger og venter i nærområdet. At det er rikelig med cacher innen rimelig avstand er det i hvert fall ingen tvil om. Men slike fjellturer med 2-3 funn om dagen hjelper nok ikke så mye på målet mot 2 000 nei ;) Du skal vel kanskje en tur til Skjåk i sommer? Der er det vel fullt mulig å logge mange cacher i godt turselskap :)
    Jeg har ikke sett meg ut noe mål om å nå 2 000 funn verken i år eller neste år. Ser bare at det tross alt ikke er så langt unna.

    1. Tove: Hvis du absolutt vil gjøre et forsøk på å nå 2000, må du nok ta en trail eller to ja, uansett hvor lite du liker de. Men jeg tror at det er mer viktig for deg å ha en fin opplevelse med få cacher enn en grei opplevelse med mange cacher :)
     Jeg er veldig usikker på om det blir noe ferie noe som helst sted i år, vi må se an både penger og om det blir noe ferie på Eileif. Men ja, en tur til Skjåk hadde hjulpet meg langt på vei! :)

Comments are closed.