Bil, gapahuk, prinsebryllup, syk og hærverk

Jeg er som kjent ikke noe glad i samleinnlegg, men nok en gang må jeg ty til det. Bær over med meg!

Om fredag fikk vi stasjonsvogna tilbake, endelig. Det var mange tusenlapper som måtte til for å få den kjørbar igjen, men det var godt å ha den tilbake på gårdsplassen, og turene med Nairo både lørdag og søndag gikk i områder vi måtte kjøre til.

For et par-tre uker siden ble det publisert en liten trail med cacher frem til en gapahuk jeg har forsøkt å finne mange ganger. Det var utrolig godt å endelig finne frem, selv om det også er litt bittert at jeg ikke fikk lagt ut noen cache der selv. Men fint var det der, bare se her:

Og en liten selfie av Nairo og meg ble det også tid til:

1 150615 130615 HølvannLørdag ettermiddag ble selvsagt tilbragt foran tv’en. C og jeg har alltid en date når det skjer noe i de kongelige kretser, og det svenske prinsebryllupet måtte vi jo bare ha med oss. Og et mer utradisjonelt kongelig bryllup skal man jaggu lete lenge etter, utgangs”marsjen” til Carl Philip og Sofia var noe helt for seg selv, og det jeg kommer til å huske dette bryllupet for:

Søndag morgen våknet jeg med hovne mandler, men det ble en liten tur i skogen med Nairo uansett. Og med den turen endte jeg opp med 9 loggede cacher denne helgen, pluss 1 cache jeg sto og så opp på, men ikke klarte å komme opp til da jeg er kort og klatretreet cachen hang i ikke hadde nok greiner for lille meg.

I dag kom vi på jobb til kaos. Innbrudd på den ene jobben min i løpet av helgen, ren og skjær hærverk. Forferdelig trist på alle mulige måter, har egentlig ikke noe mer å si om den saken. Men Halden Arbeiderblad har dekket skadene både med tekst, bilder og video.

 

8 Comments

 • boerboelheidi

  Kan tenke meg det var godt å få igjen bilen ja, nå holder den en stund også 🙂

  Veldig idyllisk til ved det vannet, og så greit med cacher på slike steder. Dumt når man tenker å legge ut cache og det kommer noen før en, men samtidig viser jo det at det er et sted som egner seg til slik siden flere tenker det samme.
  Jeg har et par steder her som jeg har “kommet for sent til”, men trøsten er at da kan jeg finne de isteden. Nå har jeg jo lagt ut en del også, så skal ikke klage på det, og siden vi er så få som legger ut her så er det veldig greit at andre gjør det.

  Jeg gikk jo glipp av alt med bryllupet, siden jeg var så opptatt.. men fikk lest og sett bilder av kjolene etterpå, litt morsomt å se.

  Håper de du “fikk” er veldig forbigående, så du ikke blir gående syk over lenger tid nå, var det ikke ifjor du ble syk så lenge? Sender over god bedringsklem 🙂

  Hærverk er så totalt bortkastet, kan lure på hva folk som gjør slik tenker 🙁

  • Kjersti

   Heidi: Får da inderlig håpe at den holder en stund nå ja! 😀
   Jeg kan jo bare skylde meg selv siden jeg ikke har funnet gapahuken før, jeg kunne jo dratt ut og lett etter den mange flere ganger enn jeg har gjort 🙂 Men det var deilig å endelig finne den, selvo m det måtte cacher til 🙂
   Det ligger videoer ute fra hele bryllupet, så du kan i prinsippet få sett hele greia. Knallbryllup i mine øyne, supertøft at de har turt å ta så mange utradisjonelle valg selv om de er kongelige.
   Jeg har fortrengt fjorårets sykdomsperiode :p Nå har både feber og hoste og feberkramper blitt kastet på meg i løpet av et par dager, så jeg håper det går fort over. Takk! Klemmer ikke tilbake i redsel for å smitte deg 😉
   Klarer ikke å forstå hva de har tenkt, men fryktelig surt er det…

   • boerboelheidi

    Jeg er nok ikke så veldig interessert at jeg ser på videoene etterpå, men så på den på bloggen din 😛
    Så jo på da de norske giftet seg, og sikkert de to andre svenske også, ihvertfall litt. Det er morsomt å se kjoler, frisyrer, hatter og alt annet “dill” som følger med 😀

    Ja du må bare blir frisk igjen fort, kan da ikke gå slik nå på sommeren må skjønne!

    • Kjersti

     Heidi: Jeg måtte titte på både Carl Philips tale og Sofias “tale” og sang, bryllupsvalsen og kakekuttinga 😉 Meg får du ikke unna disse store kongelige dagene, bare MÅ se 😉 Og nå blir det jo en dåp å se på fra Sverige om et par-tre-fire måneder også 🙂
     Nei, det er helt klart! Dette er bare noe herk altså!

 • Tove

  Godt dere har fått igjen bilen.

  Det ser veldig fint ut ved den gapahuken. Litt kjedelig at du ikke rakk å legge ut cache der selv, men jeg hadde vært overlykkelig for at andre gjorde det, så slipper jeg vedlikehold og fikk en cache jeg kunne logge selv i tillegg.Men det kommer jo litt an hvor langt du var kommet med planleggingen og så det med at du vel har en gapahukserie på gang. Forstår den “frustrasjonen”. Selv er jeg nå livredd jeg skal oppdage at andre har lagt ut nye cacher (litt spesielle) som er slik jeg har ide om å legge ut.

  Jeg har fortsatt ikke fått med meg noe fra bryllupet. tenkte jeg skulle finne ut hva som er spesielt med utmarsjen i det misnte, men da må jeg skru på en annen pc.

  Skjønner meg ikke på slikt hærverk jeg! Så utrolig unødvendig og så dyrt og tidkrevende å rydde opp i.:(

  • Kjersti

   Tove: Ja, det var veldig deilig!
   Jeg hadde jo ikke kommet igang med planleggingen siden jeg ikke hadde funnet huken. Men det var serien min jeg hadde lyst til å komme videre med. Blir nok litt anderledes når det er snakk om spesielle cacher ja, håper dere blir først med ideen din 🙂
   Ut”marsjen” er absolutt verdt å få med seg. Ikke noe spesiell hvis vi hadde snakket om et vanlig bryllup mellom to “hvermannsen”, men så lenge det er et kongelig bryllup, er den absolutt spesiell!
   Helt enig! Bare tragisk, fra ende til annen.