Cachekjøretur rundt Femsjøen

Nairo sov godt i hele går kveld. Normalt kommer han opp og legger seg samtidig som meg, men jeg så aldri noe til han i går kveld. Når jeg sto opp i morges, fant jeg han sovende på stuegulvet, og Eileif sovende i sofaen. Nairo hadde ikke villet gå i noen trapp i går, og Eileif ville ikke at Nairo skulle sove alene i stua <3

Nairo er nok litt sløv i dag også, men ikke verre enn at vi la ut på cachekjøretur rundt Femsjøen. Det er alltids noen cacher å finne, og på grunn av det jeg tolket som et advarselskilt om hunder, droppet vi gåturen vi hadde tenkt å ta i dag. Vil ikke risikere å møte løse hunder med Nairo, så da er jeg fremdeles ikke ferdig med cachene rundt Femsjøen. MEN! 8 funn ble det i dag, og det er jeg veldig fornøyd med!

Første stopp var en mystery jeg hadde løst helt selv. Hurra! 😀

Andre stopp var en mystery Lisa og jeg DNF’et i vinter. Nå var den superenkel, og det er så godt å se det blå fjeset bli omgjort til et gult! Det som ikke var like moro, var sporene etter villsvin ikke langt fra cachen:

Men, jeg vet jo at dette er villsvinområde, og det er derfor jeg ikke drar og tar disse cachene alene.

Den neste har jeg aldri stoppet ved tidligere på grunn av T-ratingen. I dag ville jeg finne den, og etter litt surring befant jeg meg helt klart for høyt oppe. Men vakkert var det der oppe!

Cachen ble funnet etter litt leting, og den var så søt at det var verdt det 🙂

Så stoppet vi ved Veggesdal skanse, restene etter en forsvarsanlegning fra 1600-tallet:

Ikke store greiene, men veldig forseggjort!

Veldig bra at noen tar på seg å holde sånt i stand, selv om det ligger utenfor hovedveier.

Nairo måtte balansere litt også:

Det ble noen stopp med utsikt til Femsjøen også:

Og siste stopp for dagen var Asak kirke:

Tror dette er tredje gang jeg tar en cache i tilknytning til denne kirken 🙂

Nå venter sofaen resten av kvelden. Niks, skal ikke se Eurovision, skal se finalen i Århundrets stemme. Ikke at jeg synes det programmet er så superbra, Stjernekamp er helt klart bedre, men har jeg sett alle episodene, må jeg jo ha med meg finalen også.

2 Comments