Horisontale dager

Det er ikke mye å skrive om denne søndagen… I går skulle jeg egentlig gitt Anita hennes dag, men av ganske åpenbare grunner var det bare å avlyse den turen. Heldigvis ingen problemer å kansellere det som var bestilt, og så får vi heller glede oss til et nytt forsøk over nyttår. Denne helgen er det julemarked på festningen, det fikk jeg heller ikke besøkt. Sånn egentlig er jeg glad for at jeg ikke har blitt mer dårlig når jeg først skulle få covid-19, men det er sabla irriterende å gå glipp av ting.

Har stort sett holdt meg horisontalt på sofaen eller halvveis liggende/halvveis sittende i stolen helt siden tirsdag kveld:

Eileif har (ennå ikke) blitt syk, men her er jeg litt usikker på hva som feiler ham:

🤣🤣🤣

Og jeg må være så ærlig og si at jeg ikke aner hva som foregår på dette bildet:

På morgenturen på utsiden av døra med Nairo om fredag kunne jeg fastslå at det hadde kommet noen korn snø i løpet av natta/morgentimene:

Og i går kveld var det bare å holde horisontalen i sofaen og se på finalen i Maskorama (gjettet riktig på Øystein Pølsa Pettersen og Bilal Saab) og spise mangosorbet:

I tillegg har vi fått sett ferdig Kompani Lauritzen: Tropp 1, som var helt grei tidtrøyte, men jeg synes den vanlige Kompani Lauritzen er bedre. Jeg burde også ha kommet ajour med Greys Anatomy (ikke sett ferdig forrige sesong ennå), og ikke minst sett den nye (og siste?) sesongen av The Crown, men jeg har rett og slett ikke orket.

Så hvordan har denne koronaen oppført seg? Vel, som jeg skrev øverst i innlegget, så er jeg glad jeg ikke har blitt mer dårlig. Det siste året-halvannet har jeg ikke vært redd for å få covid-19, men jeg har vært litt bekymret for om det skulle gå mye utover pusten og konsentrasjonen. Når jeg skriver dette innlegget, ser jeg at jeg har mange flere skrivefeil enn jeg pleier å ha, men om det skyldes trege fingre, korona eller noe annet, nei det vet jeg ikke.

Dagene har vært preget av feber med tilhørende muskelkramper og leddvondt, egentlig sånn mine forkjølelser/influensaer pleier å være. Jeg har aldri tidligere tatt influensavaksinen, men vurderte det i år, uten at jeg kom så langt til å få gjort det. Kanskje den hadde hjulpet noe? Jeg har vært trøtt og sliten, men har sovet godt alle netter bortsett fra natt til onsdag, da sov jeg i underkant av 5 timer totalt, krampene vekket meg og holdt meg våken store deler av natta. Jeg tror det var fredag morgen at jeg våknet sår i halsen og tett i nesa, og hostingen begynte utover dagen i går, selv om den egentlig ikke er så ille.

Jeg har litt feber i dag også, men jeg skal på jobb i morgen. Hater å være hjemme fra jobb, min våkne tid blir mye brukt til å gruble på alt jeg vet venter på meg, og da får jeg ikke skikkelig hvile. Så da er det bedre å komme meg på jobb og få unna noe selv om det går tregt, for jeg er ganske sikker på at jeg ikke er smittsom lenger.

4 Comments

 • boerboelheidi

  Så bra at det går såpass greit. Synes det verste med å ikke hatt korona er at man ikke vet hvordan det blir. Mange blir jo veldig syke, og lenge syke. Og så har man de som ikke merker noe, og så sikkert mesteparten som får den som en vanlig forkjølelse/influensa.
  Surt å måtte avlyse ting man har gledes seg til/avtalt, men snart nytt år, nye muligheter. Selv om det er en stund til neste julemarked..

  • Kjersti

   Heidi: De som blir mest syke nå, er vel stort sett de som har underliggende sykdommer. Men ja, jeg er takknemlig for at det ikke har vært verre, selv om jeg gjerne skulle vært foruten.
   Julemarkedet på festningen må jeg vente et år på, men kanskje jeg kan få med meg et annet marked? Har ingen planer, altså, men det finnes jo flere steder.

 • Cathrine

  Så fint at du ikke har blitt så syk som du fryktet, selvom det høres ut som du har hatt det ille nok 😊 God bedring 🌸🥰

  • Kjersti

   Cathrine: Takk! 😘 Normal influensa-ting for meg sånn stort sett, er bare så lenge siden sist jeg var syk, så det føles kanskje verre enn normalt 😉