Mammas lille vakre har bursdag!

I dag fyller den vakreste hunden jeg vet om 7 år! Tenk, 7 år og stor gutt!

Lisa og jeg hadde vår vanlige avtale om tur i dag, og jeg ville selvsagt ha med meg bursdagsgutten. Da passet det veldig bra å ta Ulveholtet, en runde Eileif, Nairo og jeg gikk i juli, men som Lisa ikke hadde tatt. To dager etter at vi var der ble det publisert en enslig cache til i trailen, så da ville jeg få et funn i dag jeg også.

Det har vært noen minus i natt, og sola varmer ikke stort for tiden, så det var kjølig men vakkert å gå i dag:

Når vi var her i sommer, var Nairo helt nede i denne kulpen for å drikke. Nå var det så mye vann i elva at han ikke engang ville prøve å drikke:

Vakre lille gutten min <3

Jeg er alltid redd for å ramle. I dag ramlet jeg. Lisa var omtenksom nok til å spørre hvordan det gikk før hun begynte å le, men jeg bare lå der og lo og ba henne få tatt et bilde:

Lisa overrasket med å ikke ha med matpakke! Men lussekatter hadde hun 😉

Det er ikke mye snø i skogen i disse traktene, men nok til at det ble litt julestemning. Og stien buktet seg så fint fremover:

Ikke lett å ta en selfie av tre på en gang 😉

Nairo storkoste seg på hele turen. Masse å lukte på, snø å begrave snuta i. Tror han så langt var fornøyd med bursdagen sin 🙂

Imens vi gikk i skogen, plinget det inn publisering av en adventscache i Halden sentrum. Den måtte vi selvsagt stoppe innom på vei hjemover, en ordentlig søt cache og selvsagt twist:

Så var det tid for Nairos bursdagsmiddag. Våtfôr og tørrfôr. Tror du noen er utålmodig, eller? 😉

Hver eneste smule gikk ned på høykant:

Og litt senere i kveld fikk han et skikkelig tyggebein. Nå ligger han og sover sin søteste søvn, det tar nok litt på å ha bursdag 🙂

4 Comments

 • boerboelheidi

  7 år! Skal si tiden flyr, og siste par årene har jeg faktisk funnet ut at det er noe i dette at tiden går fortere og fortere, det er nesten skummelt!
  Nairo hadde en kjempeflott dag ser det ut som <3
  Om man smiler etter man har falt, ja da er det ok 😀 Og det er nydelig med snø, selv om det er bare litt, trærne har fått litt også 😀 Men i januar kan vinteren være ferdig da.. 😛

  • Kjersti

   Heidi: Fatter ikke at han om 8 uker har vært hos oss i 7 år allerede, er jo ikke lenge siden han var liten valp jo! Tiden går ufattelig fort, akkurat denne høsten synes jeg har vært helt vill. Selv langt uti oktober hadde jeg følelsen av at skoleåret akkurat hadde begynt.
   Tror han koste seg i går, han sov hele kvelden 🙂
   Hele fallet var bare komisk, så det var ikke noe problem å bare ligge der og le 🙂
   Det var faktisk litt ok med snø i går, men jeg likte ikke helt at det var så mye is i stien. Snø til jul og i romjula, så bort bort bort 😉