Så ble det min tur

På jobb i går fikk jeg sånn nesten plutselig mer vondt i ryggen enn jeg pleier å ha. Konkluderte med at jeg måtte ha ligget feil på natta, og tenkte ikke mer over det bortsett fra å være irritert over smertene. Men etterhvert som dagen gikk fikk jeg feber, og da skjønte jeg at ryggsmertene ikke var ryggsmerter, men muskelkramper og leddsmerter på grunn av feberen. Det store spørsmålet var jo bare hva jeg hadde fått, om det var forkjølelse, influensa eller covid-19.

Sov nesten ikke i natt på grunn av muskelkrampene, og var rimelig sliten da jeg sto opp til vanlig dra-på-jobb-tid, men startet dagen med å ta en koronatest. Og det var knapt så jeg rakk å snu ryggen til testen før dette resultatet åpenbarte seg:

2 år og litt over 8 måneder etter at Norge stengte ned var det altså min tur. Og jeg som hadde håpet, nå som det har gått så lang tid, at jeg skulle få være en av de som skulle slippe unna! Men nei. Og så langt går det ganske greit. Formen er så klart ikke bra, men bedre enn jeg fryktet. Ikke noe jobb i dag, og ikke i morgen heller da jeg på ingen måte er feberfri. Men bare feberen kan stikke av og muskelkrampene og leddsmertene blir med feberen, så går dette greit. Håper jeg.

6 Comments

 • Nøve

  Oi, da! Ja, håper du kommer greit igjennom dette! God bedring til deg.
  Jeg har enda ikke hatt det, trur eg…

  • Kjersti

   Nøve: Det håper jeg også. Går fortsatt greit, kjennes som en influensa stort sett. Takk!
   Mamma og Eileif har heller ikke hatt det, men det er nok en stor risiko for at Eileif ikke kommer utenom nå som jeg er dårlig.

 • boerboelheidi

  God bedring, og håper det blir kortvarig 😷
  Vet fremdeles ikke om jeg har hatt det, i såfall uten å ha merket det, eller om jeg har klart å unngå det hele tiden.
  Vet om flere som tilfeldigvis har testet seg, pga barn eller andre som har hatt det, og så har det blitt slik ojda, jeg har korona uten å merke noe som helst.

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Jeg er hverken dårligere eller bedre enn i går, så da håper jeg det ikke holder i så lenge.
   Det er nok en del som har hatt det uten å merke det, spesielt ettersom viruset har blitt mildere. Jeg kunne like gjerne hatt en influensa nå, kjennes stort sett ut som det samme. Får håpe du slipper uansett, for det er ikke moro å være syk!