Tiden går

Jeg er en elendig blogger for tiden, men det skjer liksom ikke stort, og da er det lite å skrive om. Beklager!

Om onsdag var jeg hos tannlegen igjen, denne gangen for å fjerne “modelleiren” jeg gikk med i en uke. En utrolig befrielse å bli kvitt det, og veldig deilig å kunne tygge igjen! Hovedproblemet jeg sitter igjen med, er ising i så og si alle tenner, og uansett om jeg spiser/drikker kaldt eller varmt. Men jeg krysser fingrene for at det er noe som forsvinner med tiden også. Nå blir det en vanlig tannlegetime i august, og så skal jeg tilbake til spesialisten i oktober for en kontroll.

Ellers går dagene med til å finne på regnværsaktiviteter, for det er ikke så mye sommer å skryte av. En av syslene er å skrive pakkeliste for Norge på tvers-turen, nå er det bare 12 dager til jeg setter meg på flyet nordover! Men før den tid skal vi tilbringe noen dager i Haugesund, har ikke vært der på 3 år, så nå gleder jeg meg masse! Dessverre ser det ut til at regnværet møter oss der også, men noe må vi da klare å finne på, og jeg har da logget cacher i regnær før, jeg 😉

Mens jeg holdt på med operasjonene, lovte jeg meg selv at jeg skulle spandere noe på meg når jeg var ferdig, som en liten “nå har du vært flink”-presang til meg selv. Sjokoladen jeg har lyst på, venter jeg med, siden sjokolade gjør at det iser i tennene, men den andre presangen kjøpte jeg på Gårdsbutiken i dag. Og den bringer oss tilbake til tittelen på innlegget:

Jeg har lenge savnet en klokke på kjøkkenet, og nå henger denne vakre saken over kjøkkendøra. Nydelig!

Håper dere alle har en fin helg uansett hva slags vær dere har, og at dere får noe ut av sommeren, uansett om dere har ferie eller ikke.

{minsignatur}

6 Comments

 • camilla

  ja sånn har jeg det i blandt også, enkelte perioder er jeg full av kreativitet og har mye å skrive om, mens det andre ganger er helt tomt.
  12 dager til du reiser bare ja! det går jo fort, blir nok en helt vidunderlig tur!
  forresten er stilig klokke 🙂
  god bedring med isinga!

  • Kjersti

   camilla: Er full av beundring ovenfor de som klarer å blogge jevnt og trutt hele tiden, og samtidig har innholdsrike innlegg. Lurer på hvordan de får det til!
   Guri land som jeg gleder meg! Og gruer meg litt, men bare positiv gruing 😉
   Takk! De har fler typer veggklokker der nede 🙂
   Tusen takk!

 • Heidi

  Går utfra at du har fått beskjed om type tannkrem og fluorskylling med tanke på ising, det hjelper ofte.

  Presang til seg selv uansett grunn er aldri feil 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Tannlegen var fornøyd med tannkremen jeg allerede bruker, og ja, hun ga beskjed om fluorskylling. Problemet med det skyllevannet, er jo at det i seg selv iser som bare fy, jeg har jo lyst til å rive ned vegger mens jeg skyller! Men jeg satser på at vondt skal vondt fordrive 🙂
   Nei, det er absolutt aldri feil i det hele tatt 😉

 • Carina Josefine

  Har hatt “bloggtørke” jeg også. Ikke helt motivert, mest fordi det ikke har skjedd noe. Prøver å si til meg selv at det er helt ok, og det sier jeg til deg også!

  Fin gave du hadde kjøpt til deg selv. Velfortjent! Alt som har med tannlege å gjøre er en god grunn for å spandere på seg noe man ønsker seg!

  • Kjersti

   Carina Josefine: Det er helt ok å ikke blogge hele tiden, man må jo få ta seg pauser, spesielt når man ikke har noe særlig å fortelle.
   *ler* Jeg er så enig, så enig med deg der altså 🙂