Noen få cacher i vinterværet

I går var planen det samme som forrige lørdag; finne noen få cacher (trengte bare 3 i går), handle julegaver og handle mat. Nairo fikk være hjemme i kulda, mens Eileif og jeg satt kursen mot Sarpsborg. Første stopp var en av årets adventscacher, og den tok oss ut i skogen:

Ser nesten ut som blåtimen, men klokka var rundt 1030, og sola var på vei opp. En fin cache som gikk lett å finne, og jeg var strålende fornøyd:

Så dro vi videre til Roald Amundsens fødested og tok to stopp i labrunden der, før vi fortsatte til Borg Amfi hvor noen julegaver ble handlet, og en tur på Tistasenteret, hvor noen julegaver til ble handlet. Siste stopp var Kiwi for mat, og resten av dagen ble brukt til å sprengfyre, for det blir fort kaldt inne når det er -13 ute.

Selv om det ikke har noe med caching å gjøre, må jeg ta med et bilde fra dagens lille tur med Nairo. -11 grader, strålende sol, og et lett snøfall som nesten er umulig å fange på bilde:

Jeg er fremdeles ikke spesielt glad i hverken snø eller kulde, men jeg må jo innrømme at det er vakkert.

Jeg bestemte meg for å delta på dagens adventsevent, og ikke lenge før jeg skulle dra, ble dagens adventscache publisert i Halden. Jeg kunne så klart tatt den i dag også, men det er ikke nødvendig å jakte poeng i kalendercachinga når jeg aldri får hevdet meg i toppen, så da lar jeg den ligge til en dag jeg trenger et funn. Som til lørdag, for eksempel 😉

Men event ville jeg være med på, og i dag var det på en fin liten bålplass på Stenerød, langs stien mot Høiås/Venås. Og bål ble det:

Det var en fin liten gjeng som dukket opp, og jeg fikk skravlet litt med alle, men jeg skravlet mest med denne jenta på 7 1/2 måned:

Så mild og god i blikket, og veldig tillitsfull etter noen sekunder, men det var godt å få litt kontakt med mammaen sin innimellom, sånn for sikkerhets skyld ❤

Det ble fryktelig kaldt å stå stille, jeg hadde nok kledd meg litt for dårlig, så etter rundt 45 minutter tuslet jeg tilbake til bilen, i et nydelig vær:

Søndag om en uke har jeg mitt adventsevent på Prestebakke, bare å ramle innom hvis dere har lyst 😊

4 Comments

 • Tove

  Ser ut som det ble en fin helg. Men ja nå er det kaldt og godt å ha mulighet til å fyre i ovnen.

  • Kjersti

   Tove: Jeg prøver å si til meg selv at det er steder i Norge med mye lavere temperaturer enn vi har her nå, men det hjelper ikke, jeg fryser nesten hele tiden uansett 🥶😂

 • boerboelheidi

  Her har det blitt veldig lite caching i vinter, og tror ikke det blir så mange flere dette året heller. Må få med en eller to pga suvenirer, ellers får det vente til det blir bedre tid, og bedre vær. Har heldigvis noen i nærområdet som kan finnes på en grei måte på dager vi “må” ha en.

  • Kjersti

   Heidi: Jeg vil ha noen til i år, jeg også, håpet er å komme opp i over 400 funn i år… Jeg har også spart noen til må-dager, men enn så lenge kjører jeg så langt som er fornuftig for å ta de jeg trenger.