En helt vanlig lørdag

Her kommer et skikkelig bilderas fra min lørdag:

Våknet litt før klokka 6, her er utsikten fra senga:

Det var litt lysere på soverommet enn det ser ut som.

Kom meg opp av senga, dro fra gardinene på det store vinduet, og denne soloppgangen befant seg på utsiden:

Ingen helgemorgen uten te og litt spill på Facebook:

Frokost må man også ha, to knekkebrød med makrell i tomat og majones:

Eileif dro avgårde for å gjøre en del ærender for oss og sammen med min mamma. Jeg ble hjemme med Nairo, og klesvask sto på planen:

Men selvsagt må jo Nairo ut på tur, her er han veldig klar for akkurat det:

Det er ikke lange turene jeg går med han, jeg har fremdeles litt smerter i munnen (tannlegetime til mandag). I tillegg har jeg disse smertene i venstre lår og hofte (legetime til tirsdag), men det gjør heldigvis ikke vondt når jeg bare kommer meg opp og i bevegelse. I dag ble det ca 3,5 km til Trestikkehuken:

Det var nydelig vær i dag!

Det er ikke mange steder jeg vet om som er så tilgjengelig og så idyllisk som Trestikkehuken:

Nairo trodde han hørte noe:

Tok en cache på vei hjem:

Og titter du nøye etter, kan du se at det står to traner på jordet utenfor huset. De trompeterer noe ekstremt for tiden!

Krokusen har kommet, og det er de som står helt inne ved husveggen og dermed får minst sol og minst vind som har kommet lengst:

Klart for enkel og god lørdagsmiddag:

(kylling, ris og bernaise).

Og middagen ble fortært mens vi så et par episoder av Monsen, Monsen og Mattis på nett-tv:

Solnedgang:

Nairo lurte veldig på om vi skulle finne på noe når vi først var ute på verandaen:

Det er ikke mye sjokolade jeg spiser for tiden, det gjør fremdeles vondt og faktisk smaker det ikke så godt lenger. Dette var dagens lille bit:

Så ble det litt mer Monsen, Monsen og Mattis på tv samtidig som jeg strikket og hadde besøk av Nairo i sofaen:

En times tid med sløving foran pc’en, så er det å stille klokka og komme seg i seng. Fortsatt god helg, alle sammen!

8 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg er faktisk spent på tannlegetimen, og ønsker deg lykke til!
  Fine bilder, og så fint vær! Vi har regn.. og vind 🙁
  Makrell i tomat med majones spiste jeg mye av før, det er egentlig en litt merkelig kombinasjon synes jeg, men likevel godt 😀

  • Kjersti

   Heidi: Enn så lenge så kan jeg si at jeg ikke gruer meg til timen! Altså, jeg gleder meg ikke, men nå er jeg så lei av å ha vondt at jeg vil ha det sjekket ut. Spør meg i morgen formiddag, så blir antagelig svaret at jeg gruer meg 😉 Takk!
   Her er det nydelig vær! Har blåst bra tidligere i uka, men i går og i dag er det helt fantastisk!
   Jeg vet ikke om det finnes lenger, men for en del år siden fikk man faktisk kjøpt en egen boks hvor makrell i tomat og majones var sammen på boksen. Gjennomsiktig plastboks med hvitt lokk, hvis jeg ikke husker helt feil. Er ikke det at jeg synes det er så godt, men jeg spiser lite fisk ellers, så frokostene i helgene består alltid av fisk. Må holde kolesterolet der det skal være 😉

   • boerboelheidi

    Ja tror jeg forstår hva du mener, man blir sliten av å gå så lenge med smerter, og når man ikke helt vet hvorfor heller.
    Den boksen så jeg aldri, men er en del varer som kommer og går. Ofte er det slike varer jeg liker ?

    • Kjersti

     Heidi: Og så vil jeg jo tro at det ikke er meningen å ha smerter nesten 2 måneder etter siste inngrep, så jeg lurer jo på hvorfor.
     Får du opp dette bildet?
     http://www.matvareguiden.no/bilder/8961.jpg
     Tror jeg smakte på den én gang, og den var slett ikke verst, men fryktelig dyr. Mye bedre å ta vanlig makrell i tomat med majones på.

     • boerboelheidi

      Ja, ser bildet. Det sto sikkert et annet sted enn den vanlige makrellen jeg kjøper. Ser mer ut som kjølevare, så da gikk jeg sikkert glipp av den.
      Skulle nesten ønske butikkene hadde egne hefter de gangene det kommer mange nye varer. Nå må jeg lete etter nye varer to ganger i året 😛

      • Kjersti

       Heidi: Den sto nok i kjøla sammen påleggssalater og sånt ja. *ler* Tror ikke jeg kjenner noen andre som er så gira på å prøve nye ting som det du er 😉 Men VG/Dagbladet/Dinside pleier jo å ha artikler hver gang det kommer noe nytt, så vet du ihvertfall HVA du skal lete etter. Hvor det står i butikken, ja det er en helt annen sak 😉

        • Kjersti

         Heidi: Jeg er mer der at jeg tror at produsentene har funnet på noe nytt bare for å dra penger ut av oss, så det er sjeldent jeg titter på de artiklene. Men av og til blir nysgjerrigheten for stor 😉