Vaksine og event

Om mandag var det endelig min tur til å få den første dosen av Pfizer-vaksinen mot denne hersens covid’en:

Jeg er ikke spesielt glad i sprøyter, men det verste med hele opplevelsen var å sitte og vente i 20 minutter etter vaksina. Drit kjedelig, selv om jeg forstår hvorfor vi skal vente. Ikke tok jeg med meg mobilen inn heller, for den er jo en smittebombe. Men nå er det gjort, 2. dose får jeg 27. september.

Nå har det endelig blitt åpnet for at det kan avholdes eventer i cacheverdnen igjen, og i går var det første jeg hadde mulighet til å være med på. Hadde jeg ikke hatt ferie, hadde jeg ikke dratt helt til Moss på ettermiddagen, men så lenge jeg har ferie var det ikke noen tvil, jeg skulle innover.

Fikk tid til overs, så jeg kjørte noen bakveier inn mot Moss for å ta noen cacher før eventet. En av stoppene var ved Rygge kirke:

Jeg prøver alltid å gå en runde rundt kirkene jeg tar cacher ved, og det var mange spennende gravsteiner her. To av de jeg så i går var den hvite dere ser på bildet over, pluss denne:

Veldig spesielt å tenke på at denne er +-600 år gammel!

Stoppet også ved et TB-hotell, hvor denne doningen sto parkert:

Kom meg inn til sentrum og ruslet litt rundt imens jeg cachet og fikk i meg litt mat. Eventet skulle være i Kanalparken, og der sto to av disse store stolene:

Jeg har nå sett de i flere byer og lurer på om de har noen betydning, eller om de blir satt opp bare for moro skyld?

Utsikten fra eventplassen var upåklagelig:

Vi fikk en del vind og litt regn, men det møtte opp masser med folk allikevel, helt tydelig at det er flere enn meg som har vært sulteforet på eventer i lang tid nå, det er nesten 9 måneder siden sist jeg var på event! Veldig hyggelig å treffe folk igjen, og snakke med folk som forstår hva jeg sier når jeg snakker om caching 😉

11 funn ble det i går, 7 tradisjonelle, 2 mysteryer, 1 multi og 1 event. Og det absolutt viktigste var eventet 🙂

4 Comments

 • boerboelheidi

  De har slike stoler nede på Otta også, tror de har vært der noen år. Har sett andre steder også, tror det er mest for moro.
  Her skal være event på fredag, rekner med at jeg skal en tur. Jeg er av fåtallet som ikke har savnet det så mye, men er nå greit å ta seg en tur om det er i nærheten 😀

  • Kjersti

   Heidi: Og jeg har ihvertfall sett de i Askim tror jeg det var, så de er mange steder.
   Ja, jeg hørte Elin og Jostein snakket om det eventet i går. Jeg tror muligens en vaktmester er i traktene dine, så han skal kanskje dit. Hils hvis du ser han 🙂 Jeg er jo ikke så veldig sosial av meg sånn egentlig, men cacheeventer trives jeg godt på. Så jeg skal nok få med meg så mange som mulig resten av sommeren 🙂

 • Siv Anita Skoglund

  WOW! Du nærmer deg 5000 funn 👏👏👏 Selv passerte jeg 7000 på søndag. Men litt over 130 er ennå ikke logga på nett. Det tar tid når 37 EarthCacher og 14 Virtuelle skal logges, med svar til Co og bilder 🙈 men det blir etter hvert 👍
  Flott at du har fått vaksine 👏 Skal dere ikke på ferie hjemmefra i år? Ikke for det, hjemmeferie er egentlig den beste ferien, man er jo dønn sliten når man kommer hjem etter å ha reist på ferie 🙊🙈🤣

  • Kjersti

   Siv Anita: Ja, jeg er ikke langt unna nå, men i det tempoet jeg cacher i år, er jeg usikker på om jeg runder 5000 i år. Jupp, jeg så det på Insta 🙂 Og jeg husker fremdeles den aller første kommentaren din på din eller min blogg: Er nok ikke noe sånt her… (kanskje ikke ordrett, men noe sånt) 😉
   Vi har ikke ferie sammen i år, Eileif går i ferie den dagen jeg begynner på jobb etter ferien min. Han har to friuker i løpet av min ferie, så det blir å finne på småting istedenfor. Og så var vi jo i Kragerø for 2 1/2 uke siden, det er nok årets reise bort-ferie.